2777
2789
عنوان

ی روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 110 پست

عزیزم واقعا ناراحت شدم از این اتفاق که افتاده و سختی که کشیدی خدا ازش نگذره کثافته 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واقعا ناراحت شدم از این اتفاق که افتاده و سختی که کشیدی خدا ازش نگذره کثافته 

ههی ..خیلی سختی کشیدم ولی باز بلند شدم و به مربی گریم ادامه دادم

یه عقاب همیشه تنهاست❤️
ههی ..خیلی سختی کشیدم ولی باز بلند شدم و به مربی گریم ادامه دادم

آفریننننننن کار خوبی کردی عزیزم هرچند سختی کشیدی ولی خب تسلیم نشدی 

شما مربی باشگاه هستی 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
چ سختیه عذاب آوری ..آره مربی ام

میدونم عزیزم درکت می‌کنم

واقعا چه خوب میشه راهنماییم کنید چطور میتونم باس نم لاغر کنم البته شکم و پهلو ندارم و هیچ ایرادی نداره فقط بخاطر رفتار ناسالم و زور گویی شوهرم میخام لاغر کنم که لیاقت نداره و بی جنبه هست 

میدونم عزیزم درکت می‌کنم واقعا چه خوب میشه راهنماییم کنید چطور میتونم باس نم لاغر کنم البته شکم و پ ...

لاغر  نکن باو هر چی تپل تر بهتر شوهرت هیچی نمیدونخ

یه عقاب همیشه تنهاست❤️
چ سختیه عذاب آوری ..آره مربی ام

سایز سینه م واقعا به قدم نمیاد ضایع هستم از ۷۰تغیر نکرده . امیدوارم با این راهنمایی که کردی نتیجه بگیرم 

سایز سینه م واقعا به قدم نمیاد ضایع هستم از ۷۰تغیر نکرده . امیدوارم با این راهنمایی که کردی نتیجه بگ ...

فقط باید باشگاه بری تو خونه نمیش

یه عقاب همیشه تنهاست❤️
لاغر  نکن باو هر چی تپل تر بهتر شوهرت هیچی نمیدونخ

عزیزم اون که. از خداشه تپل باشه اون اعتراضی نداره 

ولی متاسفانه بدلایلی که ..انجام میده میخام لاغر کنم که شاید از دلش بیافته آخه خیلی اذیتم می‌کنه

عزیزم اون که. از خداشه تپل باشه اون اعتراضی نداره  ولی متاسفانه بدلایلی که ..انجام میده میخام ...

اها ...برا لاغری اینا کلا با کش تی ارایکس عالیه 

یه عقاب همیشه تنهاست❤️
فقط باید باشگاه بری تو خونه نمیش

در خواست دادم قبول کنید خصوصی