عزیزم واقعا ناراحت شدم از این اتفاق که افتاده و سختی که کشیدی خدا ازش نگذره کثافته
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ههی ..خیلی سختی کشیدم ولی باز بلند شدم و به مربی گریم ادامه دادم
آفریننننننن کار خوبی کردی عزیزم هرچند سختی کشیدی ولی خب تسلیم نشدی
شما مربی باشگاه هستی
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
واقعا چه خوب میشه راهنماییم کنید چطور میتونم باس نم لاغر کنم البته شکم و پهلو ندارم و هیچ ایرادی نداره فقط بخاطر رفتار ناسالم و زور گویی شوهرم میخام لاغر کنم که لیاقت نداره و بی جنبه هست
سایز سینه م واقعا به قدم نمیاد ضایع هستم از ۷۰تغیر نکرده . امیدوارم با این راهنمایی که کردی نتیجه بگیرم
ولی متاسفانه بدلایلی که ..انجام میده میخام لاغر کنم که شاید از دلش بیافته آخه خیلی اذیتم میکنه
برای منم پیش اومده بعدش رفتم دکتر گفت پرده ات ارتجاعیه...فقط فرقش اینه که من بخاطر اینکه طرف ازمن راضی باشه این کارو کردم نامزد بودیم بعدم تنهام گذاشت و رفت