2777
2789
عنوان

ی روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 110 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر کی این تاپیکو میخونه امید وارم عبرت بگیره تا این اتفاق سرش نیوفته

یعنی هیچ جوره نمیتونستی از زیر دستش در بری وقتی قصدش رو فهمیدی

یا اینکه نه با رضایت خودت بود بخاطر اینکه فک میکردی رابطتون به ازدواج ختم میشه؟؟؟

اگه ترمیم کردی به نظرم نیازی نیست به خواستگارات یاهمسر ایندت ،بستگی هم داره طرف که میخوای باش ازدواج کنی روشنفکره یانه ،اگه بهت گفت من کار به گذشته ات ندارم مهم الانه نمیخواد بگی   الان رابطه ات با دومادتون چطوره باهم خوبین یانه ازاینکه فهمید وبه خانوادت گفته

یعنی هیچ جوره نمیتونستی از زیر دستش در بری وقتی قصدش رو فهمیدی یا اینکه نه با رضایت خودت بود بخاطر ...

هیچ جوره نشد حتی کلی از دماغم خون اومد کلی جیغ زدم هیشکی نبود اه چ روزی بود چ قد التماسش کردم

یه عقاب همیشه تنهاست❤️
اگه ترمیم کردی به نظرم نیازی نیست به خواستگارات یاهمسر ایندت ،بستگی هم داره طرف که میخوای باش ازدواج ...

منم دوست ندارم بگم خود پسرا با رضایت خودشون کلی کار کثیف میکنن...الان دومادمون میاد و می‌ره و اصلا با من حرف نمیزنه ..خیلی حس بدیه انگار تو خونه منو همه بزور تحمل میکنن

یه عقاب همیشه تنهاست❤️
هیچ جوره نشد حتی کلی از دماغم خون اومد کلی جیغ زدم هیشکی نبود اه چ روزی بود چ قد التماسش کردم

عجب کثافتی بوده

برو درست بخون فعلا تا حال روحیت بهتر نشده اگه خاتوادت فشار نمیارن ازدواج نکن

و حتما یه روزی انتقامتو ازش بگیر

عجب کثافتی بوده برو درست بخون فعلا تا حال روحیت بهتر نشده اگه خاتوادت فشار نمیارن ازدواج نکن و حتم ...

حتمن انتقاممو میگرم حتی سخت از کاری ک با من کرده ..الآنم دارم دانشگاهمو ادامه میدم اگه خونوادم فشار نیارن☹️

یه عقاب همیشه تنهاست❤️

حس بدیه ازاینکه دومادتون فهمیده الان رابطش باخواهرت چه جوره ازاینکه فهمیده خواهر زنش همچین بلایی سرش اومده ،ای کاش دامادتون نمیدونست بهتر بود ،سخته درکت میکنم عزیزم واقعا مازنا بدبختیم که به خاطر یه پرده باید تاوان بدیم مطمعن باش خدا اون نامرد مجازات میکنه توهم تا میتونی ورزش کن کلاسی چیزی برو هم سرگرم شی هم زیاد به اون اتفاق فکرنکن ان شاءالله خدا یه شوهر خوب نصیبت کنه