2777
2789
عنوان

دعای شب عید

108 بازدید | 5 پست

سلام دوستان بیایین امسال سالی متفاوت ترو با اول از تغییر خودمون آغاز کنیم چرا لباسامون خونه وسایلامونو جدید میکنیم کمی هم افکار اعتقادات اخلاق رفتارمونو جدید و خدا پسندانه ومردم دوستانه کنیم 

..اول برای عزیزان سفر کرده طلب حلالیت بخشش آمرزش کنیم باذکر فاتحه وصلوات شبشون رو روشن کنیم 

دوم ..با بخشیدین حسودان بخیلان و ناشایستانی که به هر دلیلی رنجیده اید بار خودتونو سبک تر کنید و اینکه ببخشیم تا خدا هم مارو ببخشه موافقید بسم الله

من یکی از اقوام برای بهم خوردن نامزدیم دعا گرفته

الان چطوری ببخشم خدا

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنون تاپیک خوبی هست منم 4ماهه برادر جوانم رواز دست دادم امشب دعاکنیم برای همه ی رفتگان ودعاکنیم مشکل همه حل بشه،مجردا ازدواج کنند،دامن منتظراسبز بشه وهزارتای ارزوی خوب دیگه...

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
ممنون تاپیک خوبی هست منم 4ماهه برادر جوانم رواز دست دادم امشب دعاکنیم برای همه ی رفتگان ودعاکنیم مشک ...

اخی عزیزم خدارحمتش کنه منم خواهر ندارم یدونه ام مادر جوونم رحمت خدا رفت بسیار خیر و فی سبیل الله در راه خدا به فقرا و دانش اموزان بی سرمرست کمک و درس یاد نیداد به کسانی که استثنایی در راه خدا 😭😭😭😭دعا کنید برای منم

من یکی از اقوام برای بهم خوردن نامزدیم دعا گرفته الان چطوری ببخشم خدا

کسی که به خداایمان قلبی داره ،این چیزا تاثیری نداره به خودت انرژی منفی نده قدرت وحکمت خداچی میشه ازخدابخواه مشکلت حل بشه 

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز