2777
2789
عنوان

خونمون .....

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 21 پست
من دوتا بچه دارم یکی دو سال و نیم یکیم ۱۱ ماهه خودمم ۲۰ سالمه هیییچ کمکی نداررررررم اما خب مدام د ...

والا من دخترم تخریب چی 😂😂😂

ولی واقعا جمع نمیکنه منم واقعا نمیرسم جمع کنم من از اونا بی بودم که خونمون همیشه برق میزد بچه که دلدرد داشته باشه ادم به هیییچ کار نمیرسه چون نه خودت خواب خوب داری نه بچه وقتی هم ادم خوب نه والا توان بدنیش کم میشه

من بدبخت هنوز خونریزی ام هم تموم نشده !!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی سخته  نزدیک پنجاه روزه بزرگه هم سه سال و پنج ماه

۵۰روز خوبه که پسر من ۸ماهشه بغلیییی افتضاااح کارخونه تعطیل کاش کوچولو میمونددیا زودتر خوب شه سخته

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
والا من دخترم تخریب چی 😂😂😂 ولی واقعا جمع نمیکنه منم واقعا نمیرسم جمع کنم من از اونا بی بودم که خ ...

ببین عزیزم به فکر خودت و بچت باش این روزام تموم میشه خونتم توی یک هفته کلشو میتونی بشوری برق بیوفته اگه همسزت بهونه نمیگیزه و مشکلی نداره تا بچه هات میخوابن توام یخواب تو سرحال باشی میتونی کم کم مدیریت کنی کار های خونه رو

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
۵۰روز خوبه که پسر من ۸ماهشه بغلیییی افتضاااح کارخونه تعطیل کاش کوچولو میمونددیا زودتر خوب شه سخته

منم دخترم اینجور بود یعنی من یه صبر و حوصله ای خرج دخترم کردم که نگو ولی الان حوصله ام کم شده من هنوز دخترم همش باید باهاش بازی کنی وگرنه خودش بازی نمیکنه زیاد 

ببین عزیزم به فکر خودت و بچت باش این روزام تموم میشه خونتم توی یک هفته کلشو میتونی بشوری برق ب ...

نه اون بنده خدا همش میگه ول کن خودت استراحت کن ولی نمیشه خب اعصابم می ریزه بهم

منم دخترم اینجور بود یعنی من یه صبر و حوصله ای خرج دخترم کردم که نگو ولی الان حوصله ام کم شده من هنو ...

دختر خواهر منم همینه مادرش میگه برو تو حیاط،دوچرخه سواررشو میگه توام حتمن بیا کنارم باش 😕 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب