2777
2789

😐نه قطع نمیشه اشکال نداره

من امروز تموم شد ⁦💃🏻⁩⁦💃🏻⁩⁦💃🏻⁩🤣😂😻

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قرص خردم وگرنه امروز تا فردا میشدم😑

ن قطع نمیشه باید از قبل میخوردی

بابا دلتنگ دیدنتم😔 ولمون کردی رفتی نگفتی وقتی تو نباشی دخترت خودشو برا کی لوس کنه  نگفتی دخترت بابا میخواد نگفتی پشت وپناه میخواد اخ ک چ دلم یه سفر دورهمی یه غذایی دورهمی یه عکس دورهمی  میخوادگفتن بابا شده حسرتم تمام این روزام 😔😔😔جات توی تک تک لحظات زندگیم خالیه😔چرا با اینکه زنده ای ولی برای من یه مرده ایی😔کجایی 😔ک من ۲۰ سالم یتیمی و بی پدری کشیدم چرا ولمون کردی😔کاش خدا حرفامو بهت برسونه کاش خدا یه تلنگر بهت بزنه و یادت بیا منم هستم😔💔💔💔💔

اشکالی نداره که خیلی اهمیت نده 😃

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
میخاستم امروز بخورم ک دیدم بله

مجردی یا متاهل  من که مجردم

میگم ضرر نداره 😑موقع کنکورم میخام بخورم😑

بابا دلتنگ دیدنتم😔 ولمون کردی رفتی نگفتی وقتی تو نباشی دخترت خودشو برا کی لوس کنه  نگفتی دخترت بابا میخواد نگفتی پشت وپناه میخواد اخ ک چ دلم یه سفر دورهمی یه غذایی دورهمی یه عکس دورهمی  میخوادگفتن بابا شده حسرتم تمام این روزام 😔😔😔جات توی تک تک لحظات زندگیم خالیه😔چرا با اینکه زنده ای ولی برای من یه مرده ایی😔کجایی 😔ک من ۲۰ سالم یتیمی و بی پدری کشیدم چرا ولمون کردی😔کاش خدا حرفامو بهت برسونه کاش خدا یه تلنگر بهت بزنه و یادت بیا منم هستم😔💔💔💔💔
متاهلم من یه بچه هم دارم

وااای من چندین بار خوردم میترسم چیزی شه 

از یه طرفم از شانس گندم همیشه دم عید میاد😑

اگ مجردی ولش کن هورموناتو بهم نزن

خب خوشم نمیاد دم عید پری بشم 

یا مثلا روی کنکور

یدف هم ک سفر مشهد رفتم