2777
2789
عنوان

دلم یهویی گرفته

142 بازدید | 13 پست

ازتون خواهش میکنم برا اونایی که تو حسرت باردارشدنن دعا کنید منم یکی از همونام که با دیدن یه بچه دلم میلرزه ۴ سال انتظار واقعا سخته خواهش میکنم دعا کنید 

خدایا تا کی ...

انشالله به زودی زود مامان شی و بچتو به سلامتی بغل کنین عزیزم میشه واسه منم دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم پیامت تو خیلی از تاپیکت دیدم هنوز حل نشد؟ 

هی حل میشه بازم خراب این بار کلا فکنم رفت 😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
آخه تا کی به خدا خستم 

عزیزم نکنه از خدا ناامید بشی مطمن باش اگه از ته دل امید داشته باشی ،خدا نا امیدت نمیکنه .خدا بنده ای که امیدش تنها خداست نا امید نمیکنه.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
هی حل میشه بازم خراب این بار کلا فکنم رفت 😔

تاپیکی تا حالا داشتی برم بخونم ببینم چی بوده مسئله؟ 

نگران نباش آرزو میکنم بهترین ها برات رقم بخوره. 

خیلی ناراحت شدم برات عزیز

تاپیکی تا حالا داشتی برم بخونم ببینم چی بوده مسئله؟  نگران نباش آرزو میکنم بهترین ها برات رقم ...

دورت بگردم من الهی خوشبخت شی به حق امام رضا حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه 

قربون دل مهربونت❤️ ان شاء الله حاجت میگیری عزیزدل

اانشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز