zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 عنوان رشدتخمک 93 بازدید | 8 پست خانوماکسی میدونه درروزتخمک چقدررشدمیکنه؟؟من روزه۱۲سیکلم رفتم سونو۵تافولیکول داشتم دوتا۱۰..۹..۶..۶/۵.....امروز۱۵سیکلمه کیت زدم مثبت شد...تواین سه روزممکنه ب چقدررسیده باشن؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت 1399/12/30 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 الان ب 18رسیدن یعنی بالغ شدن😍😍امیدداشته باشم ک ممکنه بگیره😍😍اخه تواین سه روزکیتام مثبت نمیشدامروزمثبت شد مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 الان ب 18رسیدن روزی چن میلی رشدمیکنن؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
eshghqq عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 1219 یعنی بالغ شدن😍😍امیدداشته باشم ک ممکنه بگیره😍😍اخه تواین سه روزکیتام مثبت نمیشدامروزمثبت شد اره خدایا دوقلو هام سالم بیان بغلم 🙏💋
eshghqq عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 1219 روزی چن میلی رشدمیکنن؟ دو خدایا دوقلو هام سالم بیان بغلم 🙏💋
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 اره امشب بایداقدام کنم یان مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
eshghqq عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 1219 امشب بایداقدام کنم یان امشب و فردا شب اقدام داشته باش بعدش یک شب در میاد انشالله نتیجه بگیری خدایا دوقلو هام سالم بیان بغلم 🙏💋
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 امشب و فردا شب اقدام داشته باش بعدش یک شب در میاد انشالله نتیجه بگیری انشاالله ممنون گلم مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت