saharrrir مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 2304 عنوان فردا... 79 بازدید | 10 پست عیده کاش انقد ۹۹ سال بدی نبوداووف خیلی دلم گرفشما دیدوبازدید میرین یا نه؟ به نام خداوند رنگین کمان ✨ مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:) 1399/12/29 | 23:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز۱۳۷۸ عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 1868 متاسفانه میریم ومیان تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
saharrrir مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 2304 متاسفانه میریم ومیان چرا متاسفانه حالا؟! به نام خداوند رنگین کمان ✨ مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
رز۱۳۷۸ عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 1868 چرا متاسفانه حالا؟! خب بخاطر کرونا میگم.. تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
جاود عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 2859 فقط خونهی مادر شوهر😁 خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊
asmanily عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 2756 دلم نمیخوادبرم. ولی این شوهره مججبورم میکنه. مادرشوهرنفهم هم روز یک شنبه 50 نفرآدم رو میخواددعوت کنه تو یه خونه 24 متری😬😬😬😬 برام یه صلوات می فرستی🌹😍
saharrrir مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 2304 دلم نمیخوادبرم. ولی این شوهره مججبورم میکنه. مادرشوهرنفهم هم روز یک شنبه 50 نفرآدم رو میخواددعوت کنه ... ۲۴مترییی؟؟؟؟خدایی😐 به نام خداوند رنگین کمان ✨ مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
asmanily عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 2756 ۲۴مترییی؟؟؟؟خدایی😐 همه تو هال میشینن چسبیده بهم یه اتاق کوچیک هم داره که ده نفر به زور جامیشن برام یه صلوات می فرستی🌹😍
saharrrir مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 2304 همه تو هال میشینن چسبیده بهم یه اتاق کوچیک هم داره که ده نفر به زور جامیشن ای وای کرونا نگیریید خدا کنه به نام خداوند رنگین کمان ✨ مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
asmanily عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 2756 ای وای کرونا نگیریید خدا کنه میفهمن مگه. خودم مهم نیستم به خاطربچم که یک سالشه میترسم. ازفکر و خیال دارم دیوونه میشم. برام یه صلوات می فرستی🌹😍
saharrrir مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 2304 میفهمن مگه. خودم مهم نیستم به خاطربچم که یک سالشه میترسم. ازفکر و خیال دارم دیوونه میشم. ایشالا که چیزی نمیشه به نام خداوند رنگین کمان ✨ مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)