2777
2789

سلام بچه ها من همونی هستم که با شوهرم دعوام شد اومدم خونه بابام تو تاپیکام هست جریانم ،

پدر شوهرم یبار اومد دنبالم نرفتم 

بعد امروز بعد یکماه شوهرم زنگ زده میگه بیام دنبالت ؟ گفتم بیا 

فقط منتظر بود من بگم نمیام منم گفتم باشه بیا دیگه هیچی نگفت قطع کرد 

دیگه هم نیومد ،نه اومد نه زنگ زد 😔

نمیدونم چرا اینطوری میکنه همش دنبال بهونه بود من و رد کنه حالا هم که بیرونم کرده انداخته گردن من میگه خودش نمیاد ،امروزم الکی زنگ زده میگه میای یا نه دید من گفتم میام هیچی نگفت قطع کرد مفقود الاثر شد بنظرتون چرا اینطوری میکنه ؟ 

اثلا براش مهم نیس من رفتم ،

واقعا با این رفتاراش میخواد منو کلافه کنه؟

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا چی میترسی ترس نداره ب ارامش میرسی

نمیدونم از حرف مردم از اینکه همه به چشم مطلقه بهم نگاه میکنن زندگیم رو سوزاند 

نمیدونم از حرف مردم از اینکه همه به چشم مطلقه بهم نگاه میکنن زندگیم رو سوزاند 

مگ مردم برات چیکار کردن ؟ مگ اونا از دلت خبر دارن مگ کاری برات میکنن برا خودت زندگی کن

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤

سلام رفیق

تشویق به طلاق که انقدر مورد نفرت خداست، کار بدیه.

ولی میگم ببین اگه میتونی الان که موقعیتش هست دیگه پیگیر شو و جدا شو.

مشکلات شوهرت زیاده.مخصوصا خیانت. یه چیزیه که کسی اهل صیغه شده باشه، دیگه بعیده بتونه کنار بذاره. معمولا فقط پنهانکاری شون بیشتر میشه.

من میگم کار خدا بوده که بچه دار نشدی.

خدا بخواد و یه زندگی بهتر شروع کنی و بهت بچه هم بده.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
سلام رفیق تشویق به طلاق که انقدر مورد نفرت خداست، کار بدیه. ولی میگم ببین اگه میتونی الان که موقعی ...

ممنون که برام وقت گذاشتی مشکلم رو خوندی ،آره ۵ سال همش خودم فکرم درگیر که بمونم یا برم همش میگم شاید درست بشه ولی کارم بدتر شده که بهتر نشه ،خدا لعنت کنه پدر مادرش رو منو بدبخت کردن 

ممنون که برام وقت گذاشتی مشکلم رو خوندی ،آره ۵ سال همش خودم فکرم درگیر که بمونم یا برم همش میگم شاید ...

قربون دلت 

یه مدت سختی داره. ولی بعدش ان شاءالله آرامشه.

شوهر من هرزه است. از وقتی بچه دار شدم خیالش راحت شد که پاگیر زندگی شدم، دیگه راحت تر سراغ کثافتکاری میره.

منکه میگم واقعا خواست خدا بوده ازش بچه نداشته باشی، سنت هم که کمه، ان شاءالله تو زندگی موفق بعدی بچه های خوب با نشاط میاری.

اینم بره دنبال غد ی و هرزگیش

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!