2777
2789
عنوان

چقدر عیدی میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 28 پست
نفری ۵۰ می‌دیم  حساب کردم یه پونصدی میشه زورررررم‌میاد😑😑😑😑

اقا چقدر شما لاکچری هستید 🙄🙄

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ک همه بهمون عیدی میدن🤣

ولی من خواهرم ازم دوسال بزرگتره مجرده عیدی برام یه مانتو و شلوار و تاپ به سلیقه خودش گرفت حالا شوهرم گفت یه باکس گل بده با تراول و گل براش درست کنن یک میلیون بهش بده عیدی از طرف من.

مامانمم امسال گفتم برام سفره نخره ولی عیدی فکر‌ کنم میخواد ۱۰۰تومن بده. پارسال به من و شوهرم دوتا ۵۰ داد.

اقا چقدر شما لاکچری هستید 🙄🙄

چرااا ؟ 

خب بچه بردار شوهر و خواهر شوهرو خواهر برادر خودمو نمیشه کمتر داد که 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چرااا ؟  خب بچه بردار شوهر و خواهر شوهرو خواهر برادر خودمو نمیشه کمتر داد که

بنظرت من داداشم بچه هام بدنیا اومدن چشم روشنی نفری ۲۰ تومن داده برلی هرکدومشون   بعدم اصلا بچه بچه های من عیدی نمیده  سه تا بچه داره من نفری پنجاه بدم بهش   ....من برای چشم روشنی بچه هاش در حد یه تیکه طلا کوچولو بردم 

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
بنظرت من داداشم بچه هام بدنیا اومدن چشم روشنی نفری ۲۰ تومن داده برلی هرکدومشون   بعدم اصلا بچه ...

نه دیگه حق با توعه اینجا

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ماشاالله به عروس زرنگتون😅زیاده براش عزیزم

من شاغل نیستم وگرنه حرفی ندارم ۵۰ تومن بدم منتها  میدونم داداشم عیدی نمیده به بچه هام  من خجالت زده میشم

نه دیگه حق با توعه اینجا

یکمی آروم شدم