2777
2789

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود...

سعدی#   

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خطر کن! زندگی بی او چه فرقی می کند با مرگ

به اسم صبر ، کم با زندگی امروز و فردا کن...

فاضل-نظری#   

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

خطر کن! زندگی بی او چه فرقی می کند با مرگ به اسم صبر ، کم با زندگی امروز و فردا کن... فاضل-نظری# ...

بی تو چه زندگانی؟ گَر خود همه جوانی
ای با تو پیر گشتن، از هر شَباب خوش تر...
#حسین-منزوی🍃

جانم از غم بر لب آمد، آه از این غم، چون کنم باعثِ خوشحالی جانِ غمینِ من؛ کجاست...؟! #وحشی-بافقی🍃

ای عشق ، مرا بیش تر از پیش بمیران

آن قدر که تا دیدن او زنده بمانم

فاضل-نظری#   

ای عشق ، مرا بیش تر از پیش بمیران آن قدر که تا دیدن او زنده بمانم فاضل-نظری#    

بُریدم از همه برگرد! تا که زنده شوم
و از تمامِ جهان سهم من تو باشی و بس...
#امید-صباغ-نو🍃

بی تو چه زندگانی؟ گَر خود همه جوانی ای با تو پیر گشتن، از هر شَباب خوش تر... #حسین-منزوی🍃

از همه کس رمیده ام با تو در آرمیده ام

جمع نمی شود دگر آنچه تو می پراکنی

سعدی#   

از همه کس رمیده ام با تو در آرمیده ام جمع نمی شود دگر آنچه تو می پراکنی سعدی#    

بَه بَه...💛

جمعِ خوبان همه چون کوکب و خورشید تویی!
تو برون آی! که این جمله پراگنده شوند
هیچ ذوقی به ازین نیست که؛ از غایتِ شوق
چشم من گرید و لب هایِ تو در خنده شوند...
#هلالی-جغتایی🍃

بُریدم از همه برگرد! تا که زنده شوم و از تمامِ جهان سهم من تو باشی و بس... #امید-صباغ-نو🍃

همه بر سر زبانند و تو در میان جانی...

سعدی#   

بَه بَه...💛 جمعِ خوبان همه چون کوکب و خورشید تویی! تو برون آی! که این جمله پراگنده شوند هیچ ...

گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید

گفتم که ماه من شو گفتا اگر بر آید

حافظ#   

تو را تا کِی میان سینه ام پنهان کنم ای عشق! نخواهد ماند آتش تا ابد در عمقِ پستوها... حسین-زحمتکش🍃

با من که به چشم تو گرفتارم و محتاج

حرفی بزن ای قلب مرا برده به تاراج

فاضل-نظری#