2777
2789

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود...

سعدی#   

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خطر کن! زندگی بی او چه فرقی می کند با مرگ

به اسم صبر ، کم با زندگی امروز و فردا کن...

فاضل-نظری#   

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

خطر کن! زندگی بی او چه فرقی می کند با مرگ به اسم صبر ، کم با زندگی امروز و فردا کن... فاضل-نظری# ...

بی تو چه زندگانی؟ گَر خود همه جوانی
ای با تو پیر گشتن، از هر شَباب خوش تر...
#حسین-منزوی🍃

جانم از غم بر لب آمد، آه از این غم، چون کنم باعثِ خوشحالی جانِ غمینِ من؛ کجاست...؟! #وحشی-بافقی🍃

ای عشق ، مرا بیش تر از پیش بمیران

آن قدر که تا دیدن او زنده بمانم

فاضل-نظری#   

ای عشق ، مرا بیش تر از پیش بمیران آن قدر که تا دیدن او زنده بمانم فاضل-نظری#    

بُریدم از همه برگرد! تا که زنده شوم
و از تمامِ جهان سهم من تو باشی و بس...
#امید-صباغ-نو🍃

بی تو چه زندگانی؟ گَر خود همه جوانی ای با تو پیر گشتن، از هر شَباب خوش تر... #حسین-منزوی🍃

از همه کس رمیده ام با تو در آرمیده ام

جمع نمی شود دگر آنچه تو می پراکنی

سعدی#   

از همه کس رمیده ام با تو در آرمیده ام جمع نمی شود دگر آنچه تو می پراکنی سعدی#    

بَه بَه...💛

جمعِ خوبان همه چون کوکب و خورشید تویی!
تو برون آی! که این جمله پراگنده شوند
هیچ ذوقی به ازین نیست که؛ از غایتِ شوق
چشم من گرید و لب هایِ تو در خنده شوند...
#هلالی-جغتایی🍃

بُریدم از همه برگرد! تا که زنده شوم و از تمامِ جهان سهم من تو باشی و بس... #امید-صباغ-نو🍃

همه بر سر زبانند و تو در میان جانی...

سعدی#   

بَه بَه...💛 جمعِ خوبان همه چون کوکب و خورشید تویی! تو برون آی! که این جمله پراگنده شوند هیچ ...

گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید

گفتم که ماه من شو گفتا اگر بر آید

حافظ#   

تو را تا کِی میان سینه ام پنهان کنم ای عشق! نخواهد ماند آتش تا ابد در عمقِ پستوها... حسین-زحمتکش🍃

با من که به چشم تو گرفتارم و محتاج

حرفی بزن ای قلب مرا برده به تاراج

فاضل-نظری#