حسام۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 264 عنوان عکس نوشته 199 بازدید | 12 پست اگه نظرم باب میلت نیست ریپلای نکن دوست عزیز ❤ 1399/12/29 | 23:13 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسام۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 264 شرمنده فردا کار دارم گفتم الان تاپیکمو بزنم تبریک بگم اگه نظرم باب میلت نیست ریپلای نکن دوست عزیز ❤
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92267 برشما هم مبارک کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
حسام۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 264 مرسی خواهش⚘ اگه نظرم باب میلت نیست ریپلای نکن دوست عزیز ❤
1378sahar عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10383 شرمنده فردا کار دارم گفتم الان تاپیکمو بزنم تبریک بگم آرزو میکنملبخند مهمون لبهاتون بشه.شادی از در و دیواره قلبتونسرازیر بشه.سلامتی مهمون دائمی محفلخانواده تون بشه.امیدوارمساز دنیا کوکه خواسته هایقلبی شما بشه. خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
شاخسار_نور عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1237 ممنون عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ... اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
حسام۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 264 برشما هم مبارک مرسی🌷 اگه نظرم باب میلت نیست ریپلای نکن دوست عزیز ❤
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92267 اوقف جای آقایون نیست سایت کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
حسام۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 264 آرزو میکنم لبخند مهمون لبهاتون بشه. شادی از در و دیواره قلبتون سرازیر بشه. سلامتی مهمون دائمی مح ... ممنون همچنین اگه نظرم باب میلت نیست ریپلای نکن دوست عزیز ❤