2777
2789
عنوان

باطل کردن سحر

1711 بازدید | 9 پست

خانومااااا کسی میدونه برا باطل شدن سحرو جادو چی خوبه بخوتیم هرکس میدونه بگه لطفا

خدایافندوق تودلیموبخودت سپردم مواظبش باش😘عشقا میشه واسه سلامتی دخترم ی صلوات بفرستین ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره بقره بذار پخش شه حداقل 40 روز

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

‍ ✾•┈●●┈••✦●❀●✦••┈●●┈•✾

✾•┈●●┈••✦●❀●✦••┈●●┈•✾

👈دعای موثر و مجرب برای باطل کردن طلسم و سحر و جادو👉

‼️اگر فردی دعای قرآنی ذیل را بنویسد و با خود نگاه  دارد از کلیه طلسمات و جادو و سحر در امان خواهد بود و اگر کسی را مورد سحر و طلسم و جادو قرار داده باشند، باید که این دعا را با زعفران و گلاب نوشته و سپس در آب حل کرده و بیاشامد و همچنین بر سر بریزد وسپس یکی دیگر را نوشته و در نزد خود نگاه دارد. با عنایت باری تعالی سحر و جادو برطرف خواهد گردید.

👈توجه شود که این دعا همچنین برای گشایش بخت و کارگشائی نیز مفید فایده است.

🌴بسم الله الرحمن الرحیم خَتَمَ الله عَلی قُلوُبِهِم وَ عَلی سَمعِهِم وَ عَلی اَبصارِهِم غِشاوَةٌ وَ لَهُم عَذابٌ عَظیم وَ مِن النّاس مَن یَقول امَنّا بِالله وَ بِالاخِرَةِ وَ ما هُم بِموُمِنین یُخادَعون الله وَالّذینَ امَنو وَ ما یَخدَعون اِلاّ اَنفُسَهُم وَ ما یَشعَروُن فی قُلوبِهِم مَرَضٌ فَزادَهُمُ الله مَرَضاً وَ نُنَزِّلُ مِنَ القُران ما هُوَ شَفاءٌ وَ رَحمَةٌ لِلموُمِنین یا ارحَمَ الرّاحِمین قالَ موسی ما جِئتُم بِه السِّحر اِنَّ اللهَ لا یُصلِح عَمَلَ المُفسِدین فَسَیَکفیکََهُمُ الله وَ هُوَ السَّمیعُ العَلیم لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ باللهِ العَلیِّ العَظیم اِنّا لُلّه وَ اِنّا اِلَیهِ راجِعوُن وَ اُفَوِّضُ اَمری اِلی الله اِنَّ اللهَ بَصیرٌ باِلعِباد یا اَرحَم الرّاحِمین.🌴

👈باز شدن شخص بسته

برای باز شده شخص بسته شده این آیات شریفه را بنویسید و به همراه شخص نمایید.

🌴بسم الله الرحمن الرحیم

ثُمَّ قَسَتْ قُلُوبُکُم مِّن بَعْدِ ذَلِکَ فَهِیَ کَالْحِجَارَةِ أَوْ أَشَدُّ قَسْوَةً وَإِنَّ مِنَ الْحِجَارَةِ لَمَا یَتَفَجَّرُ مِنْهُ الأَنْهَارُ وَإِنَّ مِنْهَا لَمَا یَشَّقَّقُ فَیَخْرُجُ مِنْهُ الْمَاء وَإِنَّ مِنْهَا لَمَا یَهْبِطُ مِنْ خَشْیَةِ اللّهِ وَمَا اللّهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ بقره 74

الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعونَ بقره 156

وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ وَلاَ یَزِیدُ الظَّالِمِینَ إَلاَّ خَسَارًا اسرا 82🌴

🌸و نیز آورده اند اگر کسی را بسته باشند سوره مبارکه مریم را بنویسد و بشوید و بخورد گشاده میگردد انشاءالله تعالی  

👈هنگام نوشتن دعا ،طهارت و با وضو بودن و شرایط مکانی و زمانی را رعایت فرمائید

👈دعا جهت ابطال سحر

حضرت علی (ع) فرمود: هرکس بر پوست آهو بنویسد و نزد خود نگهدارد سحر از او باطل میشود

🌴بسم الله و بالله ماشاءالله بسم الله و لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم قال موسی ما جئتم به السحر ان الله سیبطله ان الله لا یصلح عمل المفسدین و یحق الله بکلماته و لوکره المجرمون فوقع الحق و بطل ما کانو یعملون فغلبو هنالک وانقلبو صاغرین بسم الله و قدمنا الی ما عملو من عمل فجعلناه هباء" منصورا" وجعلنا من بین ایدیهم سدا" و من خلفهم سدا" فاغشیناه فهم لا یبصرون و القی السحره ساجدین قالو امنا برب العالمین رب موسی و هارون قال امنتم به قبل ان اذن لکم انه لکبیر کم الذی علمکم السحر قالو ان هذان لساحران یریدان ان یخرجاکم من ارضکم بسحرها بحق کهعیص و بحق حمعسق و بحق صم بکم عمی فهم لا یسمعون و لا یتکلمون.🌴

توجه شود:

⚠️قواعد عمومی نگاشتن دعا مثل طهارت و با وضو بودن و شرایط مکانی و زمانی را رعایت فرمائید.

① در زمان نگاشتن دعای قرآنی فوق حتما رو به قبله باشید.

② سوره های فلق و ناس را هر روز تلاوت نمایید. صبح و شب.

③ به وقت خواب معوذتین (همان سوره های فلق و ناس را بخوانید).

④ معوذتین را در کاغذ بدون خط بنویسید و همیشه همراه خود داشته باشید.

⑤پایان هر نماز آیه الکرسی را حداقل یکبار تلاوت نمایید. آیه اول آنرا بخوانید تا و هو العلی العظیم.

⑥در هنگام اذان یا اندکی قبل یا پس از آن که درهای استجابت دعا  گشوده است جهت برآورده شدن حاجت خود از جانب خداوند متعال دعا و طلب حاجت کنید. شک نکنید.

🔱⚜بسیار مجرب است. مستجاب است انشاء الله تعالی .🔱⚜

┏━━❤️❤️❤️❤️❤️❤️━━┓

❤️  @darmangar_rohi ❤️

┗━━❤️❤️❤️❤️❤️❤️━━┛

من انجام میدم. ولی هزینه داره عزیزم.

شمع تراپی انجام میدم .حالتون چطوره درجواب این باید بگید عالیه عالیه یعنی فرمان به کائنات که ای خدا ای کائنات من میخوام حالم عالی باشه وعالی بودن برات رقم میخوره.راستی بگید ببینم حالتون چطورره؟...قراره تو تاپیکا براتون بترکونم. از قانون جذب فرشتگان دعا وذکرهای مجرب قراره کلی خوش بگذره بهمون. دوستای گلم من قانون جذب اموزش میدم و گر وه دارم و شمع تراپی هم انجام میدم برای هر چی که بخواید .دوست داشتین درخواست بدید تا شرایط رو بگم براتون. دوستان من علاوه براین کارا ذوست دارم به حرفاتون دردودلاتونم گوش بدم وتاجایی که بتونم راهنماییتونم میکنم. https://t.me/shamraha

دوستان خواستم یه مطلبی راجع به سحرو جادو ، طلسم و دعا به اشتراک بگذارم دیدم خیلی ها میگن رفتیم سرکتاب گرفتیم یا قهوه گرفتیم گفتن بختت بسته هست یا طلسم داری ، و بعد خیلی ذهنشون درگیر شده و دنبال ملا و دعا نویس میگردن برای باطل کردن . دوستان توجه کنید فقط کسانی که قرآن گردانی میکنن ، تشخیص میدن که طرف طلسم شده یا دعا داره یا سحرو جادو شده.

روش کارشون هم اینطور هست که قرآن رو باز میکنن اسم طرف رو میزارن لای قران ، بعد شروع میکنن به سوره خواندن.(با سوره مشخصی کار انجام میدن که متاسفانه نمیدونم ولی سوره طولانی هست شاید 1 ساعت زمان ببره، کلا سوره از حفظ میخونن)

بعد اگه طرف دعا یا طلسم داشته باشه اسم میچرخه ( یعنی زاویش عوض میشه) و قران گردان هم حالش بعد میشه . اونهایی که طلسم یا دعاشون خیلی سنگین هست مثلا یه صفحه از سوره یا چند ایه از قران میخونن قران گردان همون اول حالش بد میشه

بعد به مدت سه هفته به فاصله سه روز سه روز با انواع دعای سوزاندنی، طلسم یا دعای فرد رو از بین میبردن و بی اثر میکردن ، البته اگه کسی هزینه میداد طلسمش هم پیدا میکردن و نشون میدادن  (سه تا قرآن گردان حرفه ای میشناختم که همه ی استان ها میرفتن ، طلسم هم پیدا میکردن اما متاسفانه فوت کردن )

یه خانمی هم میشناختم که مثلا اسم طرف رو با مشخصاتش مینوشت داخل دفتر ، تاریخ هم یادداشت میکرد تا سه هفته به فاصله سه روز سه روز انواع دعاهای سوزاندنی همراه با زاغ ، اسپند و کندر و غیره ، طلسم یا دعا رو باطل میکرد و هزینش هم کم بود که متاسفانه شوهرش مخالف این کار بود و محدودیت داشت کلا روش کارش مثل قران گردان ها بود فقط قران گردانی انجام نمیداد

دوستان توجه کنید چیزی که من از قران گردانهای حرفه ای شنیدم سنگین ترین طلسم ها فقط با دعاهای سوزاندنی به مدت زیاد رفع میشه(بدون پیدا کردن طلسم) . کلا داخل شهر خودتون هر جا دیدین به این روش باطل میکنن بدونید که درسته 

من خودم قبلا به بخت بستن و طلسم و اینا اعتقاد نداشتم تا اینکه یه خانمی دیدم کارمند بود  24 ساله ، خواستگار هم داشت درست نمیشد مثلا یکی از خواستگاراش بعد از مدتی گفت مادرم ناراضیه و الی آخر . بالاخره با هیچ خواستگاری به نتیجه نمیرسید

تا این که متوجه شد قبلا یه دعانویسی که شهرشون رفته بود برده بودن خونشون و یه دعایی ازش گرفته بودن و هزینش کامل نداده بودن . و این هم بخت این دختره رو بسته بود ( یعنی از هم محلی های این دعانویس شنیده بود که از این کارها هم انجام میده )

بالاخره رفت پیش قران گردان  فهمید دعا داره ، بعد رفت پیش خانمه باطل کرد و 3 ماه بعد عقد کرد الان 2 تا بچه داره ولی بالای 30 ازدواج کرد بعد به دوستاش هم گفت که هر که پیش این دعانویس رفته بره باطل کنه که مجرد نمونه

خلاصه پیش هر ملایی نرین که عواقب داره ، بعد سنگینی بخت کلا جدا هست از بسته بودن بخت . مثلا خیلی ها میشناسم که مثلا نامزد داشتن قبلا بختشون بستن یا اقوامشون این کارا میردن ، رفتن پیش قران گردان و الان ازدواج کردن . و خیلی ها هم میشناسم که قران گردانی انجام دادن و دعا نداشتن ولی همچنان مجردن . به نظرم برای سنگینی بخت باید ختم برداشت یا انواع نمازها و از نظرات بقیه استفاده کرد

یه مطلب دیگه هم یادم اومد یه خانمی پول یه ملایی رو کامل پرداخت نکرده ، بعد ملا دعا میزنه این خانم دیوونه میشه میخواسته از خونه فرار کنه که سریع زنگ میزنن به اون خانمه و باطل کننده انجام میده (حالا حساب کنین اگه باطل نکرده بودن میباست بره بستری بشه شوک بدن دارو مصرف کنه)

یه ملا دیگه هم دعا زده بود که زن و شوهر همش با هم دعوا داشتن میخواستن جدا شن که رفتن باطل کردن و خوب شدن دوباره

بالاخره پیش هر دعانویسی نرین بدتر زندگیتون خراب میکنه