2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم که تکلیف اش مشخص کسی که شیشه میکشه اخرش بدبختی

من از لحظه اول از ته دل از خدا خواستم هرچی صلاحمه برام پیش بیاد و خودش بشدت هوامو داشت. و واقعا پشیمون نیستم چون نمیخواستم بعدا با یه بچه طلاق بگیرم یا مجبور باشم یک عمر کسی ک لیاقت نداره رو تحمل کنم

من از لحظه اول از ته دل از خدا خواستم هرچی صلاحمه برام پیش بیاد و خودش بشدت هوامو داشت. و واقعا پشیم ...

خوب کاری کردم خدا هم بهم کمک کنه منم بتونم با کمترین دردسر بتونم جدا بشم تونستی مهریتو ازش بگیری

من چون حق طلاقو بصورت معجزه آسایی خود خدا بهم داد کلا میشه گفت حدود دوهفته تا ۳ هفته.البته وکیل گرفت ...

من قبلا پژو براش خریدم شاید اصلاح کرد ک نشد اونو بهش دادم و ی خانه گفتم توافقی اولاش قبول نمی کرد جدا بشه اما انقدر گفتم بدم میاد ازت دیگ اونم قانع شده، بخاطر اینک بیزار بشه ازم الکی گفتم با کسی دیگ هستم

خوش بحالت بخدا من حداقل ششماه زمانبره

من نمیخواستن طلاقم بدن ولی میخواست ازم باج بگیره .منم با حال خرابم خودمو سپردم به خدا و ازش مصلحتمو خواستم .ک یکی دو روز بعدش خودش گفت بیا طلاقت بدم نمیخوام حالت بد شه‌.که خلاصه روز بعدش حق طلاقو گرفتم که بلافاصله پشیمون شد شدید اما من دیگه نخواستمش .یعنی بخاطر وجدانم بهش دوباره فرصت دادم ولی اون اونقد گاو بود که نخواست استفاده کنه جوگیر شده بود. وقتی دید دیگه من کوتاه نمیام ب غلط کردن افتاد ولی فایده ای نداشت .الانن احساس سبکی میکنم و آرامشم بیشتره. شمام بخدا توکل کنید و ازش مصلحتو بخواید

من نمیخواستن طلاقم بدن ولی میخواست ازم باج بگیره .منم با حال خرابم خودمو سپردم به خدا و ازش مصلحتمو ...

میفهمم 

منم الان زنم کاملا پشیمونه اما چه فایده من هرکاری بکنم حرکاتش فراموش نمیتونم بکنم 

بخدا قسم تمام خانواده ام و فامیلم زیرپا گذاشتم

انقدر بد ذاتا یک بار یک بار تشکر نکرد ازم بخدا آرزو شد برام

ان شاءالله که هرچی مصلحت هست براتون پیش بیاد

سپاس گذارم توکل بخدا 

امیدم به خداست خدا اگر نیت پاک باشه و مقصر نباشید قطعا خدا کمکت میکند منم فقط خدا میدوند چه  بودم 

شاید بحساب تعارف بزاری یا ......خوبیتم ندارد اینو بگم اما بخدا  هر اتفاقی تو زندگیم نمیفتاد براش می گفتم 

پرونده سال ورزش بدنسازی انجام میدادم از همه لحاظ هم کمبود نداشتم اما انقدر عقده ای شدم در ب در تو دنیا مجازی با ای  اون درد دل مبکنمو