2777
2789
عنوان

دل مرنجان...

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 30 پست
خوشبحالت که دلتو صاف کردی باهاش... من هرکاری میکنم نمیشه....

سعی کن بخاطر خودت هم شده ببخشش و واگذارش کن به خدا

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
سعی کن بخاطر خودت هم شده ببخشش و واگذارش کن به خدا

بخشیدم انگار

ولی دلم صاف نمیشه....

میدونی چی میگم؟

یعنی فراموشم نمیشه 

هنوز جای زخمی که بهم زده رو حس میکنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخشیدم انگار ولی دلم صاف نمیشه.... میدونی چی میگم؟ یعنی فراموشم نمیشه  هنوز جای زخمی که بهم ...

میدونم عزیزم درکت میکنم به مرور کمرنگ تر و کمرنگ تر میشه زمان میخواد یکم

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

اسی یه سوال منکه حوصله صحبت ندارم با همه ها  جواب مامانمو ندم اون دلش بشکنه تقصیر منه 

مثلا گیر میده میدونم صحبت کنم یه تیکه میندازم بدتر بشه 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
چجوری فراموشش کردی؟یادش نمیفتی؟چرارفت؟

هیچی منو عاشق خودش کرد و وقتی فهمید دوسش دارم زد زیر همه چیز و گفت من تو رو دوست ندارم گفتم اگه دوسم نداری چرا این کارا رو میکردی میگفت میخاستم وابسته شی که بیای چت بهت بگم دوست ندارم  گفت یکی دیگه رو میخام تو رو هیچ کس نمیخاد تو دروغ میگی که من عاشقت کردم بعد عید میخام عقد کنم

بد جوری سوزوند منو  

عید برام معنا نداره

متاسفانه فامیله و عروسیش هم دعوتم😭😢😥

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌
اسی یه سوال منکه حوصله صحبت ندارم با همه ها  جواب مامانمو ندم اون دلش بشکنه تقصیر منه  مث ...

به نظرم یه موقعی که حال دوتاتون خوبه بهشون بگو دلیل اینکه حرف نمیزنم اینه که یه دفعه ممکنه عصبانی بشم و چیز بدی بگم ناراحت نشو ازم

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم