2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی میگ ترک میکنم نمیدونم چ خاکی سرم بریزم حالم بدع شش ساله نشون کرده همیم بخاطر ی سری جیزا فعلا میگم ...

عقد نکنی ها کسی که بنگ بکشه بعدش هرویین بعدم شیشه خودت و نندازی تو چاه

بهش فرست دادم گفتم کمک ات میکنم گفت مال خودم دوست دارم

حالا میخواید چکار کنید؟

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

ما یکی از فامیلامون شوهرش شیشه میکشید طلاق گرفت ازش یه بچه ی پسر هم داشت

خلاصه این زنه بعد طلاق کلی راحت شده بود تازه یه مغازه لباس فروشی زده بود و با بچش زندگی میکرد

ازقضا مرده مثکه هنوز شیشه مصرف میکرده

خلاصه یه روز میاد بچه رو میگیره ببره بگردونه (چون جدا شده بودن هرازگاهی باباعه بچرو میدیده و میبرده بگردونه) که بعد چندساعت ب زنه زنگ میزنه میگه بیا بچه حالش بد شده بیا فلان جا

خلاصه زنه تا میره زنرو با تیر میکشه و بعدم مرده ک ب خودش میاد میبینه چیکار کرده خودشو میکشه

مامان بابای دختره میبینن دخترشون چندساعته نیومده شک میکنن ب پلیس میگن پلیس میره میبینه هردو مردن

طفلک بچه الان بهزیستی هستش کسی از خانواده ها سرپرستیشو قبول نکردن بخدا یادش اون طفل معصوم میوفتم قلیم تیر میکشه همش میگم کاااش سنم بیشتر بود میشد بهش کمک کنم

توی روزنامه و کانال تلگرامم خیلی این خبرو نشون دادن ولی خب این فامیل نزدیک بابام بود دختره این اتفاق تو همدان افتاد

اسی نگفتم بترسیا ولی درکل مراقب خودت باش امیدتم ب خدا باشه

فقط گفتی شیشه یاد این قضیه افتادم

هی میگ ترک میکنم نمیدونم چ خاکی سرم بریزم حالم بدع شش ساله نشون کرده همیم بخاطر ی سری جیزا فعلا میگم ...

عزیزم خودتو بدبخت نکنیا کم چیزی نیست جداشو زندگیتو کن

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
ازش جداشم فایده نداره جز جوانی ام حروم کنم هیچ فایده ای نداره

نمیدونم چی بگم عزیز ان شاءالله بهترین تصمیمتو بگیری سال نوتم مبارک ان شاءالله امسال به ناممکنت برسی❤

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

ما یکی از فامیلامون شوهرش شیشه میکشید طلاق گرفت ازش یه بچه ی پسر هم داشت خلاصه این زنه بعد طلاق کلی ...

البته زندگی کردن با این افراد شیشه ای از طلاق گرفتنشون خطرناکتره اینو نگفتم ک بگم طلاق نگیر

اتفاقا کار خوبی میکنی

چون اینا توهمین زندگی کردن باهاشون خیلی خطرناکه