2789
عنوان

تازه واردم :)

123 بازدید | 33 پست

سلامممم.

با این اوضاع وات و اینستا و نت و دعوا و قهر و عید و خرید و ...... امیدوارم حالتون خوب باشه 😄

من خیلی وقته که با نینی سایت اشنا شدم

ولی خو به خاطر محدودیت خانوادم نمیدونستم بیام یا نه😔😶

که ریسک کردم و اومدم 😁

خیلی خوش حال میشم با بعضی هاتون اشنا بشم و اینکه اینجا خوبه یا نه ؟

اقایونم اینجا هستن؟😶

بعضی وقتا کمک بخوام کمکم میکنید؟

و اینکه همین😁

میسی=)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خوبه .آقایون هستن .آره تا حدی که بتونیم

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

سلام خوشامدی عزیز م

بله اقایونم هستن 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

اینجا انتظار شنیدن هر حرفی حتی فحش رو داشته باش و ناراحت نشو 

اقایون هستن 

دروغ هم زیاده هر چی میبینی باور نکن

هر حرفی رو نزن ک نندازنت بیرون 

خوش اومدی

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
اینجا انتظار شنیدن هر حرفی حتی فحش رو داشته باش و ناراحت نشو  اقایون هستن  دروغ هم زیاده ...

خداییش من چیزی به جز خوبی ندیدم از خانم های اینجا

اگه مشکل داشتم مثل خواهر کمکم کردن. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

منم خیلی وقت بود خواننده خاموش بودم که بلاخره عضو شدم😁

شما هم خوش امدی عزیزی.

خداییش من چیزی به جز خوبی ندیدم از خانم های اینجا  اگه مشکل داشتم مثل خواهر کمکم کردن.

بله بعضیا خیلی خوبن و مهربون

ولی من ادم بی ادب هم زیاد دیدم توی تاپیکا

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤