2777
2789

😐؟؟؟ توی همچین سنی تحت تاثیر فضای مجازی قرار میگیرن و سن حساسی هم هست کمکش کنید سمت خودتون بکشید 😇 از فضای مجازی دورش کنید

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولا حتما دوستای بدی داره ک اینارو بهش یاد دادن دوما اگه جلوگیری نکنید از این وضعیت هم ت درساش ضعیف میشه هم تو کار هم تو همچی ی آدم ب درد نخوری میشه ک فقط دنبال اینچیزاس من باشم گوشیو میگیرم خیلی خشن برخورد میکنم😐ولی نمی‌دونم این روش درسته یا ن اصلا چرا گوشی داره

کوهنوردی🧗‍♀️اسکیت⛸️
چطور آخه بکشم سمت ۷ودم؟

خب بهش بفهمونید اینکارا درست نیست ..! بالاخره شما ازش بزرگ ترید

درباره ی مسائل روزانه باهاش صحبت کنید از خاطره های خودتون براش بگید 😃 ازش بخوابید نیاز هاش رو به شما بگه شاید دلیلی داره اینکاراش 

بهش بگید توی سن حساسی هست ولی باید خودش رو کنترل کنه 

باهاش بازی کنید😐🤣شاید یکم مسخره بیاد ولی من خودم با داداشم بازی میکنم یعنی هر اتفاقی میوفته اولین نفر به من میگه چون بهم اعتماد داره منم داداشم توی سن بلوغ اینطور بود کمکش کردم با همین راهکار ها 😃 امیدوارم شما هم موفق باشید 😇 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
ممنون م واقعا چشم

🌹🌹خواهش شما هم جای برادرم 

🌹🌹خواهش شما هم جای برادرم 

میدونین آخه من زیاد خونه نیستم اینم که همش تو شاد هست یه چیزیم فهمیدم ممنون میشم کمکم کنین این برادرم یه دختر عموی ۱۲ ساله داره تو گوگل هی میزنه ازدواج دختر عمو پسر عمو 

ببخشینا ولی فکر میکنم دوسش داره اینو چی کار کنم آخه

واقعا ناراحتم

چی بگم مثلا اگه مامانم بفهمه میکشتش

مقدمه چینی کن اول حرفای دیگه بزن 

بعد در مورد جامعه صحبت کن و خرابیاش 

ازش تعریف کن ک داداش خوب و پاکی داری

همین فعلا تمام تا دفعه بعد ببین چکا میکنه

میدونین آخه من زیاد خونه نیستم اینم که همش تو شاد هست یه چیزیم فهمیدم ممنون میشم کمکم کنین این برادر ...

خب گفتم که توی سن حساسی هست منم برادرم عاشق دختر همسایه شده بود 😂😐باهاش صحبت کردم گفتم تو الان خیلی نیاز به محبت داری به خاطر همین عاشق شدی .! ولی اون می‌گفت من دوستش دارم 😕براش تعریف کردم منم یه زمانی اینطور بودم خاطره های خودم رو براش گفتم بالاخره فهمید 🙂دوستاش هم خیلی روش تاثیر دارن مواظب باشید با کیا دوست هست 

و سعی کنید از دختر عموش دور باشه کاری کنید به شما وابسته بشه 😇 دیگه فکرش سراغ اینجور چیزا نمیره