پنج روزه زایمان کردم. محل بخیه و مقعدم درد می کنه برای دستشویی خیلی اذیت ام. از اون طرف توانایی ندارم بچم رو بخوابونم از ساعت چهار بعد از ظهر تا الان منقطع شیرش می دادم تا خوابیده. احساس می کنم قادر نیستم بچه بزرگ کنم. خیلی آینده می ترسم. نمی دونم چیکار کنم که بیست دقیقه نهایت شیر بخوره بخوابه. زیر سینه که هست گاهی بی قراره
همه همین روزهارو سپری کردیم من سزارین بودم سر هردوشون تنها بودم مخصوصا هر دو کوچولو بودن تا ۴۰ روز خیلی سخته بعد کم کم هم اون خوابش درست میشه هم شرایط برات جا میوفته
فقط توی تاپیکای غیبت خواهرشوهر مادر شوهر راهکار دارید؟
هر وقت خسته شدی و بریدی یادت بیار خیلیا تو حسرت کشیدن همین چیزی ان که تو رو خسته کرده خداروشکر که بچه داری و میتونی مادر شدن رو تجربه کنی❤❤در مورد مشکلت نمیدونم مجردم ولی واسه خستگیت و ناراحتیت گفتم
فقط توی تاپیکای غیبت خواهرشوهر مادر شوهر راهکار دارید؟
بخدا من نامزد دارم فقط و والله اطلاع و تجربه ای ندارم
نمیدونم چی بگم بخدا😢
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
مان جون عزیز من که بچم هفت ماهه دنیا اومد بابخیه های طبیعی موندم بیمارستان بدون تخت یدونه صندلی پلاستیکی اتاق نوزادم یدونم صندلی تخت شوتو اتاق مادرا داشتم تا ۲۲روز ببین چه زجری کشیدم همه اینروزارو گذروندن وقتی خسته ای به این فکر کن خیلی از خانما از این نعمت محرومن که ایشالله دامنشون سبز بشه پس قدر بدون عزیزم من چون اصلن استراحت نداشتم بخیه هام باز شد عفونت کرد اولین بخیم ۱۵روز بعد از زایمانافتاد دستشویی میری حتما سشوار بکش هم دردتوساکت میکنه همبخیه هات زود تر خوب میشه
خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
عزیزم وقتی خداوند لایق بدونه مادر بشی حتما تواناییشو هم در تو میبینه ... منم مثل تو بودم اوایل تجربه بچه داری نداشتم حتی تا 40 روز مامانم پوشک بچه رو عوض میکرد من اوق میزدم وقتی پوشکشو عوض میکردم اوق میزدم ... شما باید یا مادر یا خواهر در صورتی ک شرایطش نباشه مادر شوهر یا خواهرشوهرت تا چهل روز اول کمک دستت باشن درسته وظیفشون نیست ولی انسانیت حکم میکنه یه زن زائو تنها نباشه بعد زایمان تا یکی دو هفته اول