2777
2789
عنوان

جوووش صورت😬😬

454 بازدید | 93 پست

سلااام رفقا❤

من ۲۲ سالمه

نامنظمی دارم ک البت تحت درمانم

کبد گرمه رحمم سررد🤕🥺

تو صورتم جوووش های بززگ میزنه دیگ خسته شدم بخدا

رفتم پیش دکتر سنتی بهم دارو داد با روغن و صابون

فک میکنم صابون و روغن باعث شد تو صورتم جوشا پخش شه

بخدااا خسته شدم ی راهکار بهم دید براتون صلوات میفرستم❤❤❤

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛

عزیزم کلییییییی میوه بخور به خصوص پرتقال کلیم اب بخور خوب میشه من خوردم دارم خوب شدم میوه خیلی زیاد بخور

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هر روز سیب میخورم ولی اثر نداره

پرتقال کامل بخور هر شب خوب خوب میشی سیب که فقط ایمنی بدنتو بالا میبره 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
بخدا دست نمیزنم ک

وقتی میری حمومم صابون نزن ب صورتت با حوله هم صورتتو خشک نکن ،کلا صورتتو کاری نداشته باش تا جوشات پخش نشن

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم