2777
2789
عنوان

دلدرد پریودی

86 بازدید | 5 پست

خانما شما هم اینجورین من بعد پریودیم که تموم میکنم بیشتر وقتا دلدرد پریودی و کمردرد دارم سونو هم عکس رنگی و حتی یه ماه پیش هیستروسکوپی شدم البته بخاطر سقط های مکرر هنوز همین دردا رو دارم دقیقا بعد از سقطهام اینجور شدم دکترا میگن مشکلی ندارم نمیدونم چه کنم 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

[QUOTE=181923221]به خاطر همون سقطهاست من مدتها بعد از سقط وقتی از جام باند می شدم کمرم راست نمی شد بعد ازوم اروم صاف ...[/QUOدردای پریودی هم داشتین؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍