2777
2789
عنوان

وای مردم 😪

290 بازدید | 25 پست

سلام خوبین عزیزان

از ساعت ۱۱ و نیم تا الان گردگیری کردم کمرم داره میشکنه😶😶تازه پارکینگ مونده دیگه نای ندارم 😫 اما خونه برقققققق میزنه 😍 

قرمه سبزی هم از صبح بار گذاشتم یه بویی پیچیده تو خونه شما در چه حالین دوستان؟؟؟ 😍

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ 😶 سر تخت درازم و دارم چت میکنم

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         
خسته نباشی منم از صبح زود بلند شدم چند نوع شیرینی درست کردم الان شدیدا خوابم میادد

به به دستت گلت درد نکنه😍😘 منم خیلی خوابم میاد

اگه دوست داشتی عکس شیرینی هاتو بفرست 😋

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
.... خدا قوت عزیزم🌹

فدات شم 🥰😍

روزای خونه تکونی خونه ما نهار شام تعطیله 😁 خوشبحال شما که کارتم انجام میدی و غذاتم رو اجاقه😅

راستش شوهرم از چند روز قبل گفت شب عید قورمه سبزی بزار دلم نیومد براش درست نکنم

به به دستت گلت درد نکنه😍😘 منم خیلی خوابم میاد اگه دوست داشتی عکس شیرینی هاتو بفرست 😋

ممنون گلم 

فقط عکسش خوب نگرفتم 

شیرینی پف پفی درست کردم توی یخچال آماده نشده

اینا کوکی نارگیلی و شیرینی نعلی 

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

ممنون گلم  فقط عکسش خوب نگرفتم  شیرینی پف پفی درست کردم توی یخچال آماده نشده

وای عالیه دلم خواست 😍😍😋😋