2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 62 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا ما به اونجاها نرسیده ما دوستیم هنوز الان ۲۱ ام😂  ولی کلا میگم تو اون موقعیت خیلی ادم خندش ...

اره وای فک کردم ازدواج کردییی چه خوب راهنمایی میکنی 😂❤️

😂😂😂 

اره دیگه خلاصه بعد کلی جواب نه دادن راضی شدم البته دوسش داشتما ولی خوب بایدم ناز میکردم همه دخترای دورش بهم حسودی میکنن خیلی حال میده 😂😂🙂

اره دیگه خلاصه بعد کلی جواب نه دادن راضی شدم البته دوسش داشتما ولی خوب بایدم ناز میکردم همه دخترای د ...

واااای ناز کردن دیگه واس کسی ک دو ساله دوست بودی باهاش اخه ؟😂 نه بابا من عشقم بیاد خواستگاری همون موقع میگم بله دیگه این حرفا رو نداریم🤣

ای بابا خواهر جفتمونم در ارزوشیم خانواده ها میگن شرایطتون کامل جور شه بعد😂

عاخی ایشالا بهم میرسین عزیزم ❤️

باهم اسم بچه هاتونو انتخاب میکنید یه روزی 😂

بنظرت از خانوادع ما مامان و بابام دوتا عموهام و داداشم باشن بده ؟

اگه اولین  جلسه خواستگاریتونه عمو ها احتیاج نیست باشن اونا موذب میشن 

ولی اگه خواستگاری اصلیه اشکال نداره 

واااای ناز کردن دیگه واس کسی ک دو ساله دوست بودی باهاش اخه ؟😂 نه بابا من عشقم بیاد خواستگاری همون م ...

نه خب دوستی ما فرق داشت من هیچوقت مثل اون نتونستم دوسش داشته باشم با اینکه کلی دخترا عاشقشن دنبال پولو ماشینو خوشتیپیشن ولی من هیچوقت اینجوری نبودم  بخاطر ضربه هایی که از یکی خوردم ذهنیتم بهم ریخته بود  اون هیچوقت قلبمو نشکست ولی خب من خیلی خر بودم که نادیده میگرفتم کسیو که واسه رسیدن بهم دستو پا میزد اخرش خودشو بهم ثابت کرد من من هم الان دوسش دارم 🙂❤️

نه خب دوستی ما فرق داشت من هیچوقت مثل اون نتونستم دوسش داشته باشم با اینکه کلی دخترا عاشقشن دنبال پو ...

دور از جون 

خب شاید یکم فرق داریم با هم چون من اولش کلا قبول نمیکنم با کسی دوست باشم حالا ک شدم دیگه باید بگیره باااااید بگیره منم دیگه جوابم مثبته 😂

2790
2778
2791
2779
2792