2777
2789
عنوان

رسم ازارداهنده

85 بازدید | 14 پست

کیا این رسم و دارن؟   ما ترکا رسم داریم هرسال بدون استثنی   برادر  و زنداداش باید یه جعبه شیرینی و یه پاکت پول برا خواهرشوهر برن خونه طرف عیدی ببرن    😑   مثلا من 4 تا خواهرشوهر دارم نفری 200 تومن پول با یه جعبه شیرینی  اونوقت شوهرم برا خودم یه مانتو عید وقت نکرده بریم بخریم

ما هم رسم داریم

ولی زن داداشم نمیده

خدارو هزار مرتبه شکر خیلیم وضع مالیشون خوبه.

به عنوان یه خواهرشوهر میگم، بزار عیدی بده ، شادی  اونا هم وارد زندگی شما میشه.

خدا به مالتون برکت بده و دستتون درد نکنه

ما هم رسم داریم ولی زن داداشم نمیده خدارو هزار مرتبه شکر خیلیم وضع مالیشون خوبه. به عنوان یه خواه ...

والا من  خودمم خواهرشوهرم    ولی قدر میدونم کلی تشکر میکنم   از داداشم و حتی از زنش    ولی براما وقتی میبریم جوری رفتار میکنن که انگار وظیفس  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حالم از رسم بهم میخوره خدایی  هر کی هر کاری دوس داره انجام بده ولی اجبار توش باشه بدم میاد

متاسفانه کسی ام که نداشته باشه باید عیدی و ببره چون رسمه😑

شوهرم میده ب خواهراش ترکن من نمیرم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

ما هم این رسم رو داریم ولی هیچ بایدی در کار نیست طرف اگه داشت میده نداشت هم عیدی نمیده،الان داییم به مامانم عیدی نمیده ما هم توقع نداریم ولی بابام هر سال به عمه هام عیدی میده

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
چرا نمیری؟ 

دلیلی نداره ک☹️ هیچ سالی نرفتم امسالم قهرم شیرینی و پول میبره شوهرم خودش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
دلیلی نداره ک☹️ هیچ سالی نرفتم امسالم قهرم شیرینی و پول میبره شوهرم خودش

منم دوست دارم  نرم   ولی متاسفانه اگه نرم  اونا خوشحال میشن میگن  برادرمون به زنش محل سگم نداده   خودش عیدی و اوورده      میرم که فکر نکنن  من ناراحتم 😑 چون هرکاری کنم نمیتونم رسم و عوض کنم که

منم دوست دارم  نرم   ولی متاسفانه اگه نرم  اونا خوشحال میشن میگن  برادرمون ...

آها ازون نظر برو خب سرسنگین باش من کلا فکرشون برام مهم نیست گمشن