2777
2789
عنوان

ملکه گدایان

116 بازدید | 5 پست

کسی میبینه من قسمت اول دیدم گیج شدم چی شد البرز شد فرهاد ؟؟؟؟؟  هرکی دیده بیاد داستانو تعریف کنه ببینم خوبه یا نه  ممنون از شما

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

قشنگه ماهم هنوز بعد ۱۱ قسمت نفهمیدیم ولی ببینش خیلی قشنگه واقعا

نفهمیدین چیشد هیچ کس البرز رو یادش نیس؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه خانمی هست که رئیس کودکان کار و ایناست و تولید مواد میکنه بهش میگن ملکه 

کلا با البرز خانوادش مشکل داره یه ادم عقده ایه

هویت البرز رو ازش گرفت تا یکم اذیتش کنه که بعد البرز براش مواد تولید کنه

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است... من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است... گندمی را که تو از کیسه ما میبخشی... سهم نانیست که در سفره امثال من است ....دست بخشندگی ات قسمت ما نیست ولی.... تا به ما میرسی افسوس که دستت بزن است ... هر کجا حق کسی خورده شود غمگینی ... تا دم از حق بزنم مشت نثار دهن است ..باغ همسایه به تدبیر شما آباد است ... باغ بی حاصل من لانه زاغ و زغن است... دیگران لایق آزادی محض اند ولی ... خواب آزادی ما ختم به کابوس ون است ....بین گفتار و عمل بس که تناقض دارید ... نقلتان باب ترین صحبت هر انجمن است ... شاعر این قصه چنان دور و دراز است که بحث .... خارج از حوصله شعر و مجاز و سخن است

یه خانمی هست که رئیس کودکان کار و ایناست و تولید مواد میکنه بهش میگن ملکه  کلا با البرز خانواد ...

اها