2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 121 پست
منم با عشقم قهرم ولی تازه خودم بهش اس دادم انقد دوسش دارم ک هردفعه بعد قهر غرورمو زیر پا میذارم و می ...

دقیقا هم دردیم من دیشب کات کردیم تو بعد چند وقت میری عذر خواهی؟ که جواب میده؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا هم دردیم من دیشب کات کردیم تو بعد چند وقت میری عذر خواهی؟ که جواب میده؟

بخدا پارسال خودش اومد ابراز علاقه کرد همشهریمه بقول خودش ۶ ساله منو میخاسته ولی دیگ شرایطش پیش نیومد بهم بگ تا اینکه پیجمو پیدا میکنه انقد اس داد انقد بلاکش کردم باز اومد با یه اکانت جدید انقد این یه سال هرثانیه بود تو زندگیم ک کم کم عاشفش شدم هرکاری کرد ک دلمو بدست اورد حالا هرچی بشه هر دلخوری پیش بیاد زود تمومش میکنیم و انقد مغروره ک نمیاد دیگ تاحالا هرچی تموم شد فقط این من بودم ک برشگردوندم😓😓😓😓همش میگم خب اگ واقعا عشقش واقعیه پس چرا زود میره.الانم دو روز پیش سر یه موضوعی دعوامون شد خودش مقصر بود اون روز هرچی زنگ زد جواب ندادم اس داد جواب ندادم تا اینکه دیشب خدافظی کرد .منم دق کردم تحمل نکردم امروز بهش اس دادم.حالا داره خودشو برام میگیره

بخدا پارسال خودش اومد ابراز علاقه کرد همشهریمه بقول خودش ۶ ساله منو میخاسته ولی دیگ شرایطش پیش نیومد ...

ولی من بحثم فرق میکنه ما نامزد بودیم مثلا😔سر بچه بازی من و گریه کردنام و یه سره زنگ زدنام تمومش کرد قسم خورد دیگه نمیاد حالا من باید چیکار کنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ولی من بحثم فرق میکنه ما نامزد بودیم مثلا😔سر بچه بازی من و گریه کردنام و یه سره زنگ زدنام تمومش کرد ...

خب ببین یه جوری دلشو بدست بیار و بعدش ک اومد زیاد دیگ خودتو براش مثل قبل نکنب خودت برس زیاد بهش محل نذار قوی باش زیاد گریه نکن اول دلشو بدست بیار بعدش قوی رفتار کن

خب ببین یه جوری دلشو بدست بیار و بعدش ک اومد زیاد دیگ خودتو براش مثل قبل نکنب خودت برس زیاد بهش محل ...

عزیر دلم آخه چجوری دلشو بدست بیارم مشکلم اینه میشه بیای خصوصی کمکم کنی خواهش میکنم