2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 121 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکسال دیگه و آرایشگره

اوووق

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
مرسی گلم  میشه لطفا بگی ازدواجم غریبس یا فامیل  یعد کی ایا اونی ک میخام خودشع

غریبست ... بله خیلی شبیه اونیه که میخواایی

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
يعني خودش نیس  میشه لطفا شخصیتم اخلاقم قیافم حست بگی

اخلاقت که یکم لجبازی ولی مهربون ... از نظر دکحی احساسی و ساده ای 

قیافتم بانمکی

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
یکم طول میکشه ولی اره صبور باش

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
وای من پیشگو نیستم اخه🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊ولی ایشالا ک اشتی میکنین

مرسی عزیزم 😔😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
مرسی عزیزم 😔😔

منم با عشقم قهرم ولی تازه خودم بهش اس دادم انقد دوسش دارم ک هردفعه بعد قهر غرورمو زیر پا میذارم و میرم باهاش اشتی میکنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️الانم داریم اس میدیم خودشو برام میگیره .ای لعنت ب این پسرا