2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم دارم ولی معمولا خیلی چیزارو از قبل میفهمم

عزیزم من عشقم آشتی میکنیم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من برای بقیهدحسم خوبه بگو شاید تونستم😁

من و عشقم آشتی میکنیم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اسی اگه بخای شماره ی خانوم هست تار وت بدم بهت ایشون زنگ بزن بقران کارش عالیهههه راس میگممم شوکک

قسم خوردم سراغ فال نرم

میشه به منم بگید حال اونی که فکر میکنم چجوره و دربارم چی‌فکر میکنه و شخصیت من چطوره

حالش خوبه ... یکم دودله نسبت بهت...یکم از نظر احساسی ساده وزودباوری

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
گفتم شاید واجب باشه بگم بهت نی نی سایت به چند نفرم پیشنهاد کردم رسماا شوک شدن همشون راضین میگن این خ ...

فدات

حالش خوبه ... یکم دودله نسبت بهت...یکم از نظر احساسی ساده وزودباوری

عزیزم من چند وقت دیگه ازدواج دارم؟شغل طرفم چیه؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
اسی اگه بخای شماره ی خانوم هست تار وت بدم بهت ایشون زنگ بزن بقران کارش عالیهههه راس میگممم شوکک

به من اگه میشه بدین  لطفاااا هزینش فقط میدونین چطوره؟

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿
گلم میشه بگی ک کنکور قبول میشم یان دولتی  دادگاه بنفع منه یا اون

کنکور قبول میشی ولی نیمه دولتی 

اره به نفع تویه

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤