2777
2789
عنوان

خانوما

50 بازدید | 7 پست

سلام خانوما خوب هستین میگم که عشقم که قرار بود عقد کنیم دیشب کلا گفت تمومه یعنی دیگه مال من نباشه حالا میشه بگین باید چجور رفتار کنم برگرده نگین ولش کن و محلش نده رفت که رفت بدرک اینو نگین تورو خدا بگین چیکار کنم برگرده 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

خیلی دوس داری برگرده؟

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوس داری برگرده؟

اره خیلی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نمیدونم رفتنی رو باید آب پشت سرشم نریخت تا برنگرده😞

مرسی 

اره خیلی 

از دایره ی توجه ت خارجش کن یعنی اصلا نشون نده که میخوای برگرده به هیچ عنوان سمتش نرو باهاش تماس نگیر .ومرحله ی بعدی اینکه شبا قبل خواب بهش فکرکن و رو یه کاغذ بدون خط با خودکار یا مدادی که باهاش چیزی ننوشتی بنویس خواسته ت رو البته هروقت احساس کردی سطح انرژیت بالاس و.....اینکارو انجام بده بعد آتیشش بزن با مریم گلی و اسپتد و اگه بود یکم نمک از پنجره یا تراس یه حای بلند فوتش کن که خاکسترش بره من اینکارو خیلی دوس دارم ونایجه هم گرفتم😍😂

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
از دایره ی توجه ت خارجش کن یعنی اصلا نشون نده که میخوای برگرده به هیچ عنوان سمتش نرو باهاش تماس نگیر ...

دورت بگردم من الهی خوشبخت شی به حق امام رضا میشه بیام خصوصی؟ 

دورت بگردم من الهی خوشبخت شی به حق امام رضا میشه بیام خصوصی؟ 

بیا گلم