2777
2789
عنوان

پول اشتباه

136 بازدید | 11 پست

بچه ها یه میلیون پول اومده به کارت من اشتباهی الان هم که بانک تعطیله میخوام ببینم طرف بره بانک بگه ازطرف بانک به من زنگ میزنن؟یا من خودم برم پیگیر شم ازبانک؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه کارت به کارت زده باشن چی؟

بازم برداشت میکنن اگه خود طرف بره بگه

این اتفاق واسه منم افتاد ۲۰۰ واریز شد فرداش پول از حسابم کم‌ شد

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

من توی قم هستم. یه ماه پیش یه بنده خدا ۹۰۰ هزار اشتباهی به حسابم واریز کرده بود بود. از بانک ملت شوشتر به من زنگ زدن. شماره حساب و اسم طرف رو بهم دادن که پول رو برگردونم. منم گفتم برای اینکه مطمئن بشم باید رسید انتقال پول به حسابم رو ببینم که طرف توی واتس آپ عکس برگه رو برام فرستاد. منم پولو برگردوندم

خدایا شکرت که نینیم دُخمله! انشاالله همه ی نینیا سالم به دنیا بیان و صالح باشن . الهی آمین ❤❤❤
من توی قم هستم. یه ماه پیش یه بنده خدا ۹۰۰ هزار اشتباهی به حسابم واریز کرده بود بود. از بانک ملت شوش ...

پس بانک زنگ میزنه خوبه پس من نمیخوام شمارمو بدن به طرف ازبانک بزنن بگن برگردونم 

پس بانک زنگ میزنه خوبه پس من نمیخوام شمارمو بدن به طرف ازبانک بزنن بگن برگردونم 

اول بانک زنگ زد ولی بعدش خود طرف هم زنگ زد 😁 بانک شمارتو بهشون میده... 😐

خدایا شکرت که نینیم دُخمله! انشاالله همه ی نینیا سالم به دنیا بیان و صالح باشن . الهی آمین ❤❤❤