2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید😔😔

99 بازدید | 4 پست

سلام. مامان من یه اخلاقی داره و اونم این هست که بخاطر همه چیز خودش رو ناراحت می‌کنه و بقول معروف جوش می‌زنه. خیلی زیاااااد. حتی جرأت ندارم مریضیم رو بهش بگم. 

الان یه مساله کوچیک درباره خواهرزاده‌م هست که بهش راستش رو گفتم. خواهرم میگه بگو اون اتفاق نیفتاده (یعنی دروغ بگم) اگه اینکار رو بکنم خدا خیلی ازم بدش میاد؟ اگه دروغ بگم؟ 😭😭 مامانم خییییلی جوش می‌زنه

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

😁😁مگه بجه ایی وه بهت میگن اگه دروغ میگی خدا ازت بدش میاد. خوب اگه میدونید واسه سلامتیش خطر داره نیاز نیست حتما راستشو بگید

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسخره م نکنید😢

🤭🤭ببخشید واقعا خیلی باحال گفتی آخه .

نترس خدا اینحوری از بنده اش بدش نمیاد

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !