2777
2789
عنوان

خیانت و حماقت

485 بازدید | 33 پست

کیا خیانت دیدن و پای زندگیشون موندن ؟ شوهرشون درست شد و دیگ سمتش نرفت .. بگید ببینم بخشش خیانت چجوریه هر خیانتی حتی بدارینش

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من بدترین خیانت خیانت احساسیه این ک شوهرت عاشق کسی بشه بدتراز اینه ک از رو هوس رابطه داشته باش 

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

اگه ببخشین هم هیچ وقت مثل قبل نمیشه مگه اینکه قول بدین که شروع جدید داشته باشید و گذشته رو کاملا فراموش کنین و هیچ وقت به روی هم نیارین بعدا حتی موقع دعواها، اگه نمیتونین همچین کاری کنین کلا بیخیال بشین، این مشکل تو خونوادم هست و دیگه هیچی مثل قبل نشد، دلم تنگه برای اون موقع ها

ب نظر من بدترین خیانت خیانت احساسیه این ک شوهرت عاشق کسی بشه بدتراز اینه ک از رو هوس رابطه داشته باش ...

و متاسفانه برادرشوهر من اینجوره 

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

من کاربرمرد هستم

کسس که پرده عفتش پاره بشه خیلی سخت بشه برگردوندش

حالا چه مرد چه زن

میشه مثل یه معتاد که در میلیون شاید یه نفر درست بشه

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!
من خدایی نکرده شوهرم خیانت کنه قطعا بلایی سرش میارم تا اخر عمرش ضررش تموم نشه

اینا همش شعاره،منم میگفتم ب سادگی نمیگذرم،ولی خیلی ساده گذشتم طلاق گرفتمو ازدواج مجدد کردم،بعد ازدواجم زنگ زد  اظهار پشیمونی کرد ولی چ فایده