2777
2789

حدودا فکتم سی تا چهل فقط شخصی که رحمشو میگیری ازت میگیره بغیراز بقیه خرج و مخارجبیمارستان.اگر اشنا پیدا کنی که رحمشو بهت یده خیلی بنفعته

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا خدا به همه بچه بده

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
حدودا فکتم سی تا چهل فقط شخصی که رحمشو میگیری ازت میگیره بغیراز بقیه خرج و مخارجبیمارستان.اگر اشنا پ ...

یکی از دوستام میگفت بعم گفتن حدود ۸۰پات میفته .ولی خودت تحقیقکن تو هر شهر و بیمارستان مخارج فرق داره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
40  ب بالا ماهی 5+ماهی یک ملیون +هزینه سنو و ازمایشات

حقم‌ داره واقعا بارداری وزایمان خیلی سخته اونم بزای بچه ای که قراره بدی بره

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

من توی مطب بود با خواهرم رفته بودم بیرون منتظرش بودم ی خانومه هم اومد همینجوری داشتیم صحبت می‌کردیم فهمیدم که رحم اجاره ای گفتم چقدر گرفتی گفت ۷۰ تازه راضی هم نبود می‌گفت کمه

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

حدود شصت هفتاد تومنه من اونروز از یکی شنیدم اول دادن بعد ماهی پونصد پونصد میدن خرجشون به گردنشونه

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
من توی مطب بود با خواهرم رفته بودم بیرون منتظرش بودم ی خانومه هم اومد همینجوری داشتیم صحبت می‌کردیم ...

بنظرم زایمان درد کمی نیست

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
بنظرم زایمان درد کمی نیست

اون که آره ولی کلا به من صد تومنم بدم حاضر نمیشم این کار رو بکنم بعدا آدم چجوری از اون بچه دل بکنه 😰😰

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩