2777
2789

سلام‌ گلم من دو تا گوشی دارم نوت ۹ و A71 از نظر کیفیت و برتری نوت ۹ خیلی خوبه ، A71 صفحه ی لمسش کمی دیر کار میکنه هر دوتاشون هم جدیدن هم مدلشون سامسونگه اگه سامسونگ بگیری خیلی خوبه 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ایفون ۷ دارم خوبه ،ولی الان دیگه همه ۱۱ ب بالا میخرن منم پول ندارم عوض کنم ولی گوشی خوبیه راضیم ارش ، ضد ضربه ، فک کنم ۱۰۰۰ بار تز دستم افتاده تو این چند سال ، کلا گوشی خوبیه ایفون بگیر اگه پولت زیاده مدل بالا اگه کمه ۸،۱۰ 

2803
2804
اس یا پرو میدونی چه فرقی دارن؟؟و کدوم بهتره؟؟

ببین خودمم تاجایی ک میدونم پرو مال ایفونه ینی مثلا ایفون ۱۲ پرومکس... اس هم مثلا a30sداریم و بدون اسش هم داریم و  اس داره کیفیتش بهتره .. اس برای کیفیت گوشی های غیر ایفونه .. پرو واس ایفون..... اگ فهمیدی چی گفتم ب خودمم بگو🙁😂😂

لایک نکن لطفااااااا ... کاربر قدیمیم .. ب امیدروزی که به هدف هام برسم .. دعام کن 🙂💗
2805
2801