bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11099 عنوان هفت سین من 181 بازدید | 11 پست 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴ 1399/12/29 | 04:30 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11099 هفت سین پارسالم 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92800 هفت سین عادی نمیندازی؟ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
_shahrzad_ عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 4295 وات زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨ تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11099 هفت سین عادی نمیندازی؟ اونم انداختم کنارش هنوز کامل نیست این رو هم دلی انداختمخوب نشد؟ 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11099 حداقل قلباتو قشنگ میبردی یکدفعه ای شد بانو گردنمم خیلی درد میکنه رگاش گرفته نمیتونم تکون بدم خیلی بد شد 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11099 ای جان ساده اما پر از عشق ... ممنونم عزیزم سال جدیدت باران اجابت باشه 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
حوراءءءءء عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 9119 ممنونم عزیزم سال جدیدت باران اجابت باشه فدای مهربونیت و دعای قشنگتو همچنین