2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه اگه ازهم دور باشین بعد فقط شبا حرف بزنین که اونم یه ساعت بعد بگه میخابم برو بخواب (ک نخوابه) ا ...

ن اینک دوست نداره بستگی ب طرفت داره حالا سرکار بوده یاسرباز یا چیزای دیگ

کلی توضیح بده میتونم کمکت کنم

وای منم راجبش تاپیک.زدم

😐چرا نظرات متخصصانه منو لایک نمیکنه بخدا عین یه مشاور فس و فس تایپ میکنم لایک نمیکنه

بعد ترو لایکیده😂🤕😲😭😭😭😭😭

@نینی_یار_۵

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

من یکی از مسائلی که اعتقاد خاصی دارم بهشون اینه که چشمای مرد عاشق هرررگز دروغ نمیگن یه جور خاصیه نگاهشون لبریز از معصومیت و احساس مثه نگاهه یه بچه، اکثر خانما فرق این نگاه با بقیه ی نگاهارو میتونن به راحتی حس کنن 

این زمین خانه ی حیرانی نیست                                                                         غیر یک شوخی کیهانی نیست
ن اینک دوست نداره بستگی ب طرفت داره حالا سرکار بوده یاسرباز یا چیزای دیگ کلی توضیح بده میتونم کمکت ...

هیچکدوم نه سرکار اونقد خسته بوده ن سربازه 

ولی حس میکنم دیگه علاقه ای به حرف زدن باهام نداره 

مثلا درمورد چیزی بحث کنیم زودی میگه نرو رومخم بحث نکن غر نزن یا میگه برو بخواب انگار نمیخاد بام حرف بزنه نه ذوقی نه چیزی