2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب طرف مقابل بستگی داره 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بله

من خودم باعث شکسته شدن حرمت شدم و ازش فرصت خواستم والان یک ساله دیگ فش و حرفایی ک قبلا میزدم ونمیزنم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
بله من خودم باعث شکسته شدن حرمت شدم و ازش فرصت خواستم والان یک ساله دیگ فش و حرفایی ک قبلا میزدم ون ...

همیشه باید یه پل واسه برگشت گذاشت و حرمت اگه شکستی یه جو نشکنی که راه برگشت نداشته باشه 

همیشه باید یه پل واسه برگشت گذاشت و حرمت اگه شکستی یه جو نشکنی که راه برگشت نداشته باشه 

من خیلی بی تو  دهن بودم خیلی فش میدادم فش های ناجور و زشت و اون منو ترک کزد و گف حرمتا شکست شد و فایده ندازه ودوس داشتن کافی نیس.عذاب کشیدم زجرکشبدم اما برگشت ومن درس شدم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....