2777
2789

زود زور بزار

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه بذار

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

من  پدرم  به  مادرم  خیلے  خیانت  کرد  مامانم  ازش  جدا  شد  چون  خیلے  دعوا  داشتن

من  ۷سالم  بود  ڪ  جدا  شدن  ترجیح  دادم  بامادرم  زندگے  کنم  بابام  رفت  زن  گرفت  مامانمم  شوهر  کرد 

این  وسط  مامان  پشیمون  شد  از  داغ  پدرم  موادے  شد  شیشه  میزد  سیگار  میکشید  😔

خلاصه  من  تا  سوم  دبستان  هے  در  ب  در  بودم  با  مادرم  خونه  فامیلا  ناپدریمم  شیشه  اے  بود  مینداختمون  بیرون  جورے  بود  من  مدرسمو  یه  هفته  بودم  سه  هفته  نبودم شبو روزم غم بود تو کل روز نصف وعده چیزی میخوردم اصن تواوجی ک بچه ها شادن من ب بخت بودم

وای حالا یه مدته دور، دوره داستانه زندگیه 😂😂😂😂

یه مدتم خشکسالیه 🙄😅😅😅

ببخشید استاتر ادامه بده

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

خلاصه  ضربه  روحے  عاطفے  وارد  شده  بود  گوشع  گیر  بودم  لاغر  شدم  همش  گریع  میکردم  😔

اینا  گزشت  مادرم  رفت  کمپ‌  خوب  شد  منم  ے  مدت  پیش  پدرم  بودم

دوباره  مامان  برگشت  این  وسط  بابام  میخواست  منو  ازمادرم  بگیرع  مامان  خیلے  سرم  جنگید