2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلتنگ سه تا از عزیزترین عزیزای زندگیمم ک نمیدونم الان زیر خروارها خاک چیکار میکنن... فقط شوک ام ... طی ۵ سال ۳ تا عزیزترینما از دست دارم و چجوری الان زنده ام! و چقدر بده ک غم دلتنگی قلبتو فشرده کنه ولی نتونی دم بزنی ...

دلتنگ سه تا از عزیزترین عزیزای زندگیمم ک نمیدونم الان زیر خروارها خاک چیکار میکنن... فقط شوک ام ... ...

الهی

خدا به دلت صبر بده عزیزم...هممون یه روز میریم و قسمتی از این خاک میشیم

باهمید یا چی

۲سال هر روز همو میدیم. ۶سال بعدش چتی...

چون میخواستم تکلیفم معلوم بشه ۱ساله با یه بهونه که خودش داد دستم، کنار کشیدم. ولی اخیرا یکی دوبار در حد احوال پرسی حرف زدیم و اون شروع کرده به گفتن درآمد و خونه که میخواد بسازه و.... ولی من نمیدونم چرا بهش بیتفاوت شدم و میخوام زودتر حرفش تموم بشه. هیچ وقتم به همدیگه ابراز علاقه نکردیم چون هر دو مغروریم ولی توی عمل نمیذاشت زودتر برم.

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
بهش پیام بده اگه مقصر بودی

اره مقصر بودم 

خیلی اشتباه کردم ولی دیگ نمیخام برگردم به گذشته 

من با دوستای دبیرستانم کلا کات کردم از بینشون هم همون یدونه رو دوست دارم اگر برم دوباره سمتش خیلی حاشیه درست میشه چون اون با بچه های دبیرستان در ارتباطه.

ولی با تاپیکت دلم تنگ شد براش شاید بعدا بهش پیام دادم و باهاش حرف زدم

۲سال هر روز همو میدیم. ۶سال بعدش چتی... چون میخواستم تکلیفم معلوم بشه ۱ساله با یه بهونه که خودش داد ...

۶ سال خیلیه عزیزم وقتی دونفر مغرورن یکی باید کوتاه بیاد تا حداقل تکلیف رابطه مشخص شه