2777
2789
عنوان

موی کوتاه یا بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی همه میگن بلند بهتره

خب همه بخاطر قشنگی میگن اینکه موهاتو افشون کنی و خوشگل مشگل کنی و اینا

ولی من برام راحتی مهم تر بود 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
من یه بار این کارو کردم مثل چی پشیمون شدم😂 اصلا این کارو نکن ۲سالو نیم صبر کردم تا دوباره رسید به ک ...

دقیقا قبلنا هم یبار اینکارو کردم ولی الان اومده تا کمرم میترسم بزنم دوباره پشیمون شم😂

قطعا پشیمون میشی حتی دور از جون ب غلط کردن میفتی من پسرونه ام نزده بودم تازه ولی انقدر پشیمونم ک مو ...

چی بگم بیشتر بخاطر ریزشش و موخوره های پاینش میخام کوتاه کنم

دقیقا قبلنا هم یبار اینکارو کردم ولی الان اومده تا کمرم میترسم بزنم دوباره پشیمون شم😂

خب توکه یه بار زخم خوردی پس چرا میخوای دوباره تکرارش کنی😂منم بعضی وقتا جو میگیرتم میگم کوتاه کنم ولی بعد شیطونو لعنت میکنم میشینم سرجام🤣

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
چی بگم بیشتر بخاطر ریزشش و موخوره های پاینش میخام کوتاه کنم

تو رو خدا این ظلم و در حق خودت نکن😐 ریزشش حتما دلیل داره ب بلندی ربط نداره 

منم بخاطر ریزش کوتاه کردم هیچ فزقیم نکرد

خب فقط موخوره هاشو بزن دیگه کامل بزنی حیفه

خب همه بخاطر قشنگی میگن اینکه موهاتو افشون کنی و خوشگل مشگل کنی و اینا ولی من برام راحتی مهم تر بود ...

من دقیقا سر دوراهی ام موندم بزنم یا نه😂😑