_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 456 عنوان وااای بچه ها بیاین 66 بازدید | 6 پست بچه ها من فردا میخوام موهامو رنگ کنمو پریودم ( روز پنجم) البته خونریزیم یکم زیاده یکی از دوستام گفته که نمیشه رنگ کنی به خاطر پریودی یعنی نمیشه ؟؟؟ ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷 1399/12/29 | 01:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
god_is_king عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 15923 میشع به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 456 امیدوارم بشه اخه روز پنجمه ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷
lilaac1 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 14850 من پری بودم رو چن تا تار موی جلو گذاشتم به هوای اینکه نمیگیره گذاشتم الکی بعد شستم نارنجی شده بود میگیره ”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 456 من پری بودم رو چن تا تار موی جلو گذاشتم به هوای اینکه نمیگیره گذاشتم الکی بعد شستم نارنجی شده بود می ... عه خوبه پس مرسی استرسم کم شد ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷