2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29785 بازدید | 7350 پست

@ژیناگلمن  

سلوووم   هستی ؟💔😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  اری

کاپ کیک گفت اون متنی ک واسم نوشتی رو بده من ک بهش بدم

خودش مرحوم شده دستش از سایت کوتاهه💔😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

کاپ کیک گفت اون متنی ک واسم نوشتی رو بده من ک بهش بدم خودش مرحوم شده دستش از سایت کوتاهه💔😐

اینم ک زرت زرت میترکع

دنیا وقتی قشنگ میشه که پر باشه از آدمایی مثل تو ، آدمایی که یک لبخندشون معجزه سخت ترین درداست و نگاهاشون ترمیم تمام شکستگی ها ،کسایی که برای تاریکی زندگی بقیه نور میشن و حیات میبخشن،یکی مثل تو که کوه بشه برای کسی که بهش تکیه میکنه و معشوق بشه برای کسی که عاشقشه،تویی که باعث میشی هر وقت به خودم نگاه میکنم قشنگ تر بخندم و حس کنم خیلی با ارزشم،یا مثلا همیشه اون لباس سبزه سیرمو که همرنگ چشامه تنم کنم و گیس های بلندمو همونجور که دوست داری یک وری ببافم ،ماتیک قرمزو بکشم و توام همش بامحبت اون شعر همیشگی که میگه چشم سبز ،لب قرمز ،تن تو رنگ سفید تو خودت پرچم اسلامی ایران منی رو بخونی و منم همون قهقهه بقول خودت قشنگامو بازم فقط کنار تو سر بدم!میدونی تو مردی،کسی که بهم یاد داد بخندم ،عشق بدم و از عشق بی نصیب نمونم و با وجود کمبودام احساس کامل بودم کنم و من همه اینارو مدیون تویی هستم که متولد شدی تا بهم یاد بدی

زادروزت به قشنگی قلبت مرد من

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

یادش بخیر واقن    

اینم بخشی از تغییرمه .دیگه عمرا حال ندارم این مدلی تاپیک بزنم با بقیه چرت و پرت های در حد دبستان بگم 

اینم بخشی از تغییرمه .دیگه عمرا حال ندارم این مدلی تاپیک بزنم با بقیه چرت و پرت های در حد دبستان بگم ...

نه بیا بزن>_<

دیگه کسی نیست مثل اون موقع 

بخوایم وابستش باشیم یا دوسش داشته باشیم

میو:)
نه بیا بزن>_< دیگه کسی نیست مثل اون موقع  بخوایم وابستش باشیم یا دوسش داشته باشیم

بودنش که تک و توک هستن میتونی هم آدمای جدید بیابی ولی دیگه حسش هم نیست حتی با همون ادمای سابق

اره واقن من حوصله دوستای واقعیمم دیگه زیاد ندارم

هنوز به این مرحله نرسیدم 

چون یه مدت ازت دور بودم نتونستی از تجربیاتم استفاده کنی

😐سقف 

اینم نتیجه همون فاصلس ها🥲

یه روزی میزنمت مطمئنم :)