2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29785 بازدید | 7350 پست
یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدین؟ دل کیو شکستم

مگ در روز با چند نفر بحث میکنی و اشکشو در میاری؟؟؟؟؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مگ در روز با چند نفر بحث میکنی و اشکشو در میاری؟؟؟؟؟

😂😂😂

من دل کسیو نشکستم 

شما الان داری زود قضاوت میکنی 

دل هر کیو شکستم خودش بیاد بگه

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 من دل کسیو نشکستم  شما الان داری زود قضاوت میکنی  دل هر کیو شکستم خودش بیاد بگه

پس حتما برات عادی شده 

من ادمی نیستم که بخوام الکی با کسی بحث کنم 😉

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پس حتما برات عادی شده  من ادمی نیستم که بخوام الکی با کسی بحث کنم 😉

اگه منظورت کاربر خلگوشی

من چیزی نگفتم که اشکش در بیاد 

اتفاقا توهین تهمتهارو اون به من زد میتونستم همونجا برای پستاش گزارش بزنم  یا نینی یار تگ کنم پستاشو بخونه تعلیقش کنن 

ولی این کارو نکردم 

من تو تاپیکش چنتا پست گذاشتم گفتم نباید زود قضاوت کنین شاید اون اقا هم چیزی شنیده که میگه منو تگ نکن اگه تاپیکش هست بخونین

اون اقا هم امدن گفتن خلگوشی منو سرویس کرده بس که تگ میکنه منو 

پس شما هم زود منو قضاوت نکنین  اول بپرسین چی شده بعد بیان محاکمه کنین 

ایشون گفتن دنبال مردایی طرفداریشونو میکنی نمیان بگیرنت 

واقعا یکی اینارو به خودت بگه چیکار میکنی 

من هیچ توهینی نکردم 

از تاپیک میرفتم بیرون دوباره پستامو ریپلای میکرد حرفشو میزد قفل میکرد از اون روز هم نه دیدمش نه همصحبت شدم باهاش چرا بعد دو هفته دوباره شروع کرده 

هر جا حرفی زدم توهین کردم  اسکرین بده 

تهمت زدن هم  چیزی نیست که ازش بگذرم 

پس این وسط اشک من در امده نه اون 

خدانگهدارتون

اگه منظورت کاربر خلگوشی من چیزی نگفتم که اشکش در بیاد  اتفاقا توهین تهمتهارو اون به من زد میت ...

تو بهش گفتی حق با پسرش

حق با پسری ک دهنش چاک نداره

مونا الکی یارو رو تگ نکرده ک فحش داده پاک کردع 

مونا هم تگش کرده ببینه چی میخواد اونم باز فحش داده

بعد الان حق با پسرش؟؟

یه چی گفتی یه چی شنیدی

تو برای چی بهش گفتی آویزون پسرایی؟؟؟؟

به یکی گفتم کاریت ندارم دیگع 

سر حرفمم میمونم

ولی لطفا دیگه تو تاپیکای مونا نرو بهش تیکه هم نندازه 

شب خوش ✌

تو بهش گفتی حق با پسرش حق با پسری ک دهنش چاک نداره مونا الکی یارو رو تگ نکرده ک فحش داده پاک کردع& ...

من هیج جا همچین حرفی نزدم که حق با پسرس

اشتباه شنیدی اون به من گفت دنبال مردایی نمیان بگیرنت گفت طرفداری نکن

تاپیک اگه ترکیده به نینی یار بگین برگردونه 

پستارو  بخونین بعد ببین حق با کیه

اونم اگه هر کاربر دیگه ای بود همین حرف میزدم میگفتم زود قضاوت نکنین همین

اصلا من اونو نمیشناسم که برم تو تاپیکش 

اون روزم اتفاقی انلاین بودم که رفتم تو تاپیکش فکرم نمیکردم انقد کشش بده خودش دنبال دردسره 

همه جا هم محترمانه حرفمو زدم  بخاطر اینکه بیشخصیت نیستم که به هر کسی تهمت توهین کنم 

نه فکر اون نه فکر کسه دیگه اصلا برام مهم نیست  

هر چی میخواین بگین

من هیج جا همچین حرفی نزدم که حق با پسرس  اشتباه شنیدی اون به من گفت دنبال مردایی ...

من خودمم دیدم
قضاوت نکنید چیه ندیدی شاتایی ک مونا گذاشته بود؟؟؟
این حرفو نزد گف انقدر طرفداریشونو میکنی نمیان بگیرنت این دوتاباهم فرق داره
حالا هم طوری نیست
مونا کاریت نداره
تو هم کاریش نداشته باش
بای

من خودمم دیدم قضاوت نکنید چیه ندیدی شاتایی ک مونا گذاشته بود؟؟؟ این حرفو نزد گف انقدر طرفداریشونو می ...

میگم من از همون روز یعنی دو هفته پیش که از تاپیکش امدم بیرون 

نه دیدمش نه حرف زدم باهاش

یعنی چی که کاریش نداشته باش؟

انگار من هر روز تو تاپیکاشم😂

نه بابا اون درگیره وگرنه من کاریش ندارم

بای

میگم من از همون روز یعنی دو هفته پیش که از تاپیکش امدم بیرون  نه دیدمش نه حرف زدم باهاش یعنی ...

باشه تو خوبی 😊

منم 🐴🐴

تاپیکو قفل میکنم حوصله ندارم باز یکی بیاد بگه ناراحت شدی بیب😉

نه دور من بیا نه مونا

Gn ✨💫

میگم من از همون روز یعنی دو هفته پیش که از تاپیکش امدم بیرون  نه دیدمش نه حرف زدم باهاش یعنی ...

من توهین رو شروع کردم یا شما که صغجه‌اول تاپیک نوشتی مقصر خانما ن که پسرا رو تگ میکنن؟؟ اصلا گیریم من مقصر اون باید در حواب تگ بگه گوه نخور عنتر شهرستانی؟؟ مگه شما نگفتی انقد تگش کردی دهنش سرویس شده اصلا میدونستی جریان چیه که شروع کردی به قضاوت؟و تک تک پست های پسره رو لایک و تایید کردی؟ به نی نی یار پیام دادم ناپیک رو برگردوندن یبار دیگه پستات رو‌بخونی .. شما نبودی گفتی به پسرا درخواست میدی و اویزونی؟ مدرک بیار ببینم به کی درخواست دادم؟ من به دخترا هم درخواست نمیدم چه برسه پسرا...کلی آدم اون تاپیک بودن همه فهمیدن تو بد حرف زدی... من از حرفای اون پسر ناراحت نشدم ولی از پست شما به قدری گریه کردم تا صبح سردرد داشتم اینو بدون ازت نمی گذرم .حالا هم به رفیقای پسرت نمیدونم پشت سر من چی گفتی که میان میپرن بع من ...من فقط بهت گفتم ارزش نداره پشت همجنست رو خالی کنی و از یه کاربر بی ادب حمایت کنی ...اونکه بع من فحش داد فردا میاد به شما هم فحش میده .همه اونا که تاپیک من بودن غهمیدن کی اویزون پسراس😏 و اینم بدون کاربرای اینجا غیرا ز دوستام هیچکی به شخمم نیست حیف وقت و انرژی م واسه تو هدر بدم تو و کاربر کیان هم یکی مثل همون پسره این ...دیگه هم ریپ نکن به دوستای پسرت هم بگو جایی منو ریپ نکنن وگرنه گزارش میزنم واست ..من مثل تو خودشیرینی پسرا رو نمیکنم که طرفدار جمع کنم برو با همونا خوش باش  بای

نیمه تعطیل🇲🇰

اولا تو چالشم پیام گذاشتی فکر نکن نشناختم دوما به رفیقات گفتی چی بگن به من ....پس الکی ادا مظلوما رو در نیار 

نیمه تعطیل🇲🇰
مرسی عشقم ببخش تورو هم ناراحت کردم😔❤

فودات بشم عشقولیم 😍♥️

باشه تو خوبی 😊 منم 🐴🐴 تاپیکو قفل میکنم حوصله ندارم باز یکی بیاد بگه ناراحت شدی بیب😉 نه دور من ...

نیک قفل کن تاپیک رو حوصله ندارم بخدا سرم داره میپوکه دست و پام یخ زده ..ادعای مسلمانی دارن و اینطور حق الناس بع گردن میگیرن 

نیمه تعطیل🇲🇰