2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29788 بازدید | 7350 پست
میخواستی دعوا کنی😮😮😮😂ببشید

😒😒😒😒😒😒😒عنتر 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا به هیچکدومتون نمیخوره مزدوج شده باشین یا مادر باشید😐😂😂بس که پایه اید😂😂😂گفتم که تاثیر داره ...

🤣🤣🤣🤣

من اره پلیه ام 50 سالمم بشه پایه ام😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
خیلی خوبه😉😂😂😂

😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
من؟😩😩😂

بله 

دراین جور مواقع تگ میکنن من میام خاندانشو جلوش.......

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
من موندم چرا تو اینجور مواقع فاز با ادبارو برمیدارم

😐😐😐😐😐😐😐

یه بار دعوام با یه پسره بالا گرفت تنها چیزی که تونستم بگم درست صحبت کنش بود😐😂😂😂ولی یکی دیگه ازم ...

😑😑😑😑😑😑دیوانه ای دیوانه

😂😂ولی پاش بیوفته طرف مقابلو تیکه تیکه میکنم یه بار کردم خودم دهنم وا موند😂😂😂😂

😂😂😂😂😂این منم الان 

ما خیلی با هم تفاهم داریم بیا منو بگیر شوهر میخوام😂😂😂 @فریماه111    

قصد ازدواج ندارم😝😝😝😝