2821
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29851 بازدید | 7350 پست
@javone   چی گفتی ترکید😂😂 @فریماه111   بیا خودمون دعوا کنیم ا ...

دَکل نمیدونم چی گفتم یادم رف😂ولی باحال بود سراون تاپیک روزه ام باطل شد🤪منو تواینجور تاپیکا تگ کنید جنجالی🤤😂

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀ خدا صبرت بدع

😭😭😭😭😭😭

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
ببر خفه شون کن😂😂

یکیش بچه خودمه دوتاش بر داداشمه خـودشونم نیستن اونا دارن منو خفه میکنن😭

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
@avakin     @آنید_پ     @ایسان234     من دیروز تو تاپیک اون ...

کدوم عنتر😐😐😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
وایییی تو بچه داری؟😶😶خب یه جیغ بنفش بکش خیلی تاثیر داره😂

اله اله بچه دالم😁

سه سالشه

اخه خونه داداشم ایناس اپارتمانه جیغ بزنم ابرومون میره🤣

ولی الان یه جیغ صورتی زدم یکم ساکت شدن

کدوم عنتر😐😐😐

🤣🤣🤣🤣

همون که به نیکا گفت تاپیکاش پسر جذب کنن😐😐

اها چرا تگم نکردی😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اله اله بچه دالم😁 سه سالشه اخه خونه داداشم ایناس اپارتمانه جیغ بزنم ابرومون میره🤣 ولی الان یه ج ...

چرا به هیچکدومتون نمیخوره مزدوج شده باشین یا مادر باشید😐😂😂بس که پایه اید😂😂😂گفتم که تاثیر داره😂😂