2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29791 بازدید | 7350 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زدع بالا لامصب میفهمی ردع بالا🤐🤐😂😂😂منو تو سراپا بداموزی هستیم براشون🤐🤐😂😂😂

بچه تربیت کردم خیر سرم 

به نظرم دیگ بچه نیاریم همش میشه مثل همین  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه تربیت کردم خیر سرم  به نظرم دیگ بچه نیاریم همش میشه مثل همین    

من دیگ ب کل ناامیدم ....ارع بیا بیخیال شیم همینو درست تربیتش کنیم شاهکار کردیم..وقتی همش صرت تو گوشیع بایدم بچمون این باشع دبگع😒😒

چرااا شوهر باشه من اصغرم دوست دارم😐😂😂 حالاااااا ببین یه جدید دوباره زدم😐😂شد پنج تا😂😂

برو شیرتو بخور بچع..تو رو ب چ شوهر...عادم جلو باباش حرف ع شوهر میزنع؟؟کمربندمو دربیارمممم😒😒😠😠😠😡

علی برکت اللع🤐🤐😂😂

من دیگ ب کل ناامیدم ....ارع بیا بیخیال شیم همینو درست تربیتش کنیم شاهکار کردیم..وقتی همش صرت تو گوشی ...

هه حالا مثلا خودت چ کردی برا تربیت این بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دست تنها این بچخ رو ب دوش کشیدم اهرش هم این طوری میگی؟؟؟؟

بشکنه این دست که نمک ندارههههههه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هه حالا مثلا خودت چ کردی برا تربیت این بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دست تنها این بچخ رو ب دوش کشیدم اهرش هم این طو ...

زن من ک ع صبح تا شب دارم جون میکنم برا شماها

اگ من کار نکنم پ کی خرجتونو بدع

بی انصافی نکن خانوووومممم

خدانکنععع بشکنع زن خوشگلم😍

@نیکی0     @جذاب_تو_دلی     عزیزانم پروفمو ببینین..الان با تم بنفش هستش..ای ...

نمیدونم والا مبینا خانم باید ببینن رو اینم کراش میزنن یا خیر😑😑😑😑