2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29762 بازدید | 7350 پست
سگ در صد میگن البته🤷‍♀️ هر جور راحتی باز😂

ريپ نشدى ج پيام اخرى دادم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ملكه يخى ريپ نميشى چراااااااااااا😕 آباريكلا حالا شدى مرد زندگى كافى نيستم برات؟😐

😂😂😂😂

کافی عی

ولی شام چیچی داریم؟؟ 😑

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 کافی عی ولی شام چیچی داریم؟؟ 😑

خيكى😕

فقط خودتى و شيكمت

يكسره ميگع شام چى چى

ناهار چى چى

انقد خوردى ب كجا رسيدى😒

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خيكى😕 فقط خودتى و شيكمت يكسره ميگع شام چى چى ناهار چى چى انقد خوردى ب كجا رسيدى😒

یچی باید بخورم ک وخیزم برم کار تو اون مانتو 600 تومنیه رو بخری یا ن😐

پول چاپ نمیکنم ک 😐

زن گرفتم برا کوجام پ😐😑

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
یچی باید بخورم ک وخیزم برم کار تو اون مانتو 600 تومنیه رو بخری یا ن😐 پول چاپ نمیکنم ک 😐 زن گرفتم ...

ن مانتو ميخوام ن پول

زن گرفتى برا اونجات👿

ب غذا برای زنده موندن نیاز داری یا ن؟؟ 😐

من ن

تكه نانى كفايت ميكنه😐

نیکااااااااا

هوم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هوم چیه جانم چرا درک نمیکنید من روحیه ام لطیفه😜😂😂😂 نیکا ادمااااا چرا انقدر عجیبن اخهههههه

😐😐😐😐😂😂😂😂😂

چه شده است فرزندم؟!

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😐😐😐😐😂😂😂😂😂 چه شده است فرزندم؟!

خدا چرا من دوسال بزرگتر نیستم😰💔😂😂😂😂

هیچی سایت که سایت نیست حرمسراست😛😛😛😂

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 
خدا چرا من دوسال بزرگتر نیستم😰💔😂😂😂😂 هیچی سایت که سایت نیست حرمسراست😛😛😛😂

بیا پی وی درست بوگو