2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29797 بازدید | 7350 پست
سلام بانو جان سال نو مبارک سال بسیار خوبی داشته باشی عزیزم🤩 دورا دور باهاتون آشنایی دارم تاپیکای ...

سلام نازنینم

عید تو هم مبارک

سالی سرشار از عشق و محبت و سلامتی و شادی و خوشبختی داشته باشی جانم

باعث افتخار منه که شعرامو خوندی قشنگم😍😍

تعطیل🚫                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشی من چطورع؟ 

سلام عشقم خوبی 

ای بد نیستم 😐😍😍

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
جدا؟!؟!من تاحالا خانم نبودم نمیدونستم😐😐 ،😂😂😂😂

فدات بشم 😂😂😂😂

خانومی_قشنگی_گوزلی😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
کثافت😂😂😂🤣🤣🤣🤣

😂😂👏👏👏👏بزن کف قشنگه روووو

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلام عشقم خوبی  ای بد نیستم 😐😍😍

مرسیییی😍

خوب باش😊

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فدات بشم 😂😂😂😂 خانومی_قشنگی_گوزلی😂😂😂

ممنوووونم ای بابا میدونم خانمم_قشنگم_گوزلم 😌😌😌بازم بوگو بازم بوگو ببینم میدونم یانه😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊