2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29791 بازدید | 7350 پست
میچسبم بهشون ببینم چقدر ارج و قرب تو این سایت دارم😁 ایشالا باز میکنن

سلام عزیز دلم خوبی

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بستنش تازه لیلا رو هم تعلیق کردن  من هم عزیزم یا تو نیستی یا من😐🙋‍♀️

دقیقا😅

اعصاب اینجارو نداشتم یه مدت خیلی سر به سرم‌ میذاشتن

دیگه خودمو تعلیق کردم 

رفتم دنبال زندگیم🤭🤪

دقیقا😅 اعصاب اینجارو نداشتم یه مدت خیلی سر به سرم‌ میذاشتن دیگه خودمو تعلیق کردم  رفتم دنبا ...

من هم به اینجا وابسته نیستم دیگع

ولی ادماش بعضیا خیلی خوب بودن فراموششون سخته 💔اگه بازم نکردن کلا میرم 

این بار خودم قبول نمیکنم😎🤓🙋‍♀️ اره خداروشکر  با دعای خیر بچه ها خوب خوب شدمم

الحمدلله 😍

خب چرا نمیقبولی😐من بهت افتخاردادم

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلام عزیزدلمممم فدات شما خوبی؟ روبراهی؟😃 چه گلا جمعشون اینجا جمعه😃🥰

عززییییزم گل خودتی که 

ممنون حتلم خوبه همتونو میبینم

من هم به اینجا وابسته نیستم دیگع ولی ادماش بعضیا خیلی خوب بودن فراموششون سخته 💔اگه بازم نکردن کلا ...

بشین سر جات عه 

کجا میخوای بری

ردیفش میکنیم 

فعلا سر لج افتادن😑😕

به نازیم بگو اونم به نی نی یار ۵ بگه حرفش خریدار داره